Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....danas malo suknjica posle duuugooo vremena:D
06112011633-1.jpg

uh la la :super:
odlicno ti stoji :D

fala smokvo :)
kad volem da se presvlachim:lol:
a i pozitivno delujem na koleginicu, pochela je da bude zenstvenija:)
kaze ona meni proshle nedelje..ebote od kad radimo zajedno ja postala zensko:eek: u 33.godini:eek:
:lol:
gledam tebe, pa pochela da mazem nokte, da se shmninkam malo, frizuru da sredjujem...josh samo da nadjem shvalera:zcepanje:
jao,bas bih volela da radim sa tobom,da pocnem i ja malo da se sredjujem,a ti bi nasla svalera:zcepanje:

afrooooooooooooooooooooo:klap: :klap: :klap:
ja sad da se ne ponavljam, msm nemam rechi:super:
vadi se iz pantalona zeno:rtfm:

...hvala Majce, pa jedino da se ne vadim iz teksas sukanja imam ih dve....i jos jednu letnju:rumenko:kad sam otkrila da su mi pantalone
zgodnije...nesto sam skroz zanemarila osnovnu zensku odecu:rumenko:
....bas lepo, Affrodita tako sik delujes, dopada mi se sto nosis grilonke i maramu kao ogrtac, vrlo upecatljivo a nonsalantno dok Maji sjajno pristaju crne pantalone...obe izgledate super...

...hvala i tebi:D...ove godine sam se bas opskrbila maramama pa sad stalno nesto menjam i experimentisem, i bas mi se dopada:)

pa kupi afroo koju suknju, nece se baci s takvim nogama:zper:
il dodji sa mnom da radish, ja cu te inspirisati d anosish suknje:lol:
delujem tako na zene :D

...imala, podavala kojekome, sve u afektu kad sam se onoliko bila ugojila, ove dve su mi osale za "pelcer",
a i sentimentalno sam vezana za njih:lol:.....izgleda da je krajnje vreme da se pozabavim suknjama....:)
....bila sam i ja nekad zenstvena, a onda sam se jedno jutro probudila i preobazila se nicim izazvana:hahaha:

....lepo ti je ovo, ali bi se slozila sa Esterkom, dve crvene stvari sasvim dovoljne.....:)

....inace i meni je do pre par godina crvena dominirala u ormanu, a onda me ubedili da to ne ide kad predjes 50,
zato ti bar uzivaj dok ne doguras do te cifre......a ja cu sebe prvom prilikom castiti bar jednom esarpom da me mine zelja:lol:

Ne mogu da verujem da imas 50, na slikama mi bih ti dala 15 godina manje sigurno...:eek::eek::eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back