Affro, ponavljam se, stvarno si super![]()
....hvala

...da se pohvalim, ta suknja je inace kupljena tacno pre 5 godina, i zadnje 3 skoro, nisam mogla da je obucem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Affro, ponavljam se, stvarno si super![]()
Bas ti lepo stoji i u tvom je fazonu, skro![]()
....danas malo suknjica posle duuugooo vremena![]()
![]()
....danas malo suknjica posle duuugooo vremena![]()
majce ti na posao ko na modnu pistu
majce ti na posao ko na modnu pistu
sve su ti kombinacije super
jao,bas bih volela da radim sa tobom,da pocnem i ja malo da se sredjujem,a ti bi nasla svalerafala smokvo
kad volem da se presvlachim
a i pozitivno delujem na koleginicu, pochela je da bude zenstvenija
kaze ona meni proshle nedelje..ebote od kad radimo zajedno ja postala zenskou 33.godini
gledam tebe, pa pochela da mazem nokte, da se shmninkam malo, frizuru da sredjujem...josh samo da nadjem shvalera![]()
afrooooooooooooooooooooo![]()
![]()
ja sad da se ne ponavljam, msm nemam rechi
vadi se iz pantalona zeno![]()
....bas lepo, Affrodita tako sik delujes, dopada mi se sto nosis grilonke i maramu kao ogrtac, vrlo upecatljivo a nonsalantno dok Maji sjajno pristaju crne pantalone...obe izgledate super...
pa kupi afroo koju suknju, nece se baci s takvim nogama
il dodji sa mnom da radish, ja cu te inspirisati d anosish suknje
delujem tako na zene![]()
....kazi mi samo, jel vam agenicja puna muskih koji toboz zele da putuju....prelepo ti ovo stoji,
lepa kombinacija, a tek sad vidim kako ti dobro stoji ravno fenirana kosa, oci su ti skroz dosle do izrazaja.....![]()
pa meni je uvek ovako ravna kosa afro:lol.
sem kad imam ispad pa navijem da bude ufrckana
hvala
ma kakvi, venem ovde u cvetu mladosti![]()
....lepo ti je ovo, ali bi se slozila sa Esterkom, dve crvene stvari sasvim dovoljne.....
....inace i meni je do pre par godina crvena dominirala u ormanu, a onda me ubedili da to ne ide kad predjes 50,
zato ti bar uzivaj dok ne doguras do te cifre......a ja cu sebe prvom prilikom castiti bar jednom esarpom da me mine zelja![]()
Ne mogu da verujem da imas 50, na slikama mi bih ti dala 15 godina manje sigurno...![]()