Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
A, tu si Trilijan
Svidja mi se kombinacija, u tvom fazonu skorz. Haljina je prava prolecna.

Svidja mi se kombinacija, u tvom fazonu skorz. Haljina je prava prolecna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova kragna je, koliko sam ja skontala po blogovima i casopisima, ultra fensi.Primetila sam da su moderne vintage bluze, pa sam prekopala ormar i nasla gomilu.
Ima svilenih u pastelnim bojama, sa vezivanjem oko vrata, sa presvucenim dugmicima... I svidja mi se kako izgleda na teksas sorc i crne carape.
Evo jedna od njih, ova je od pamuka...
Primetila sam da su moderne vintage bluze, pa sam prekopala ormar i nasla gomilu.
Ima svilenih u pastelnim bojama, sa vezivanjem oko vrata, sa presvucenim dugmicima... I svidja mi se kako izgleda na teksas sorc i crne carape.
Evo jedna od njih, ova je od pamuka...
lajk ..veliki...
koja je tocna boja bluzice?![]()
Evo jos par slicica sa moje strane.
U ovoj haljini samu sebe podsecam na tehduduk. Ne znam sto, moguce zbog boja i ostrih linija.
Tehduduk, ako sam kojim slucajem ubola pa ti se svidja haljina, mislim da jos ima u Katrin. I plus sad kosta nesto smesno, tipa 1500 din.
E da, tu je i moj novi mantilic. Diiivan je i pravi je pravcati mantil. I platila sam ga katastrofa puno, ali ako, to se nosi po 3-4 godine. Samo mi se cini da se malko previse guzva...
Cini mi se da sam se ugojila, hehe!
jeko, mnogo je mala slika, nista se ne vidi.Zene, imam neko krstenje po ovom promenljivom vremenu pa sam u dilemi. Pitanje u linku je u vezi sa tim:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/378840-Da-vas-vidim-danas?p=17356575&viewfull=1#post17356575
ma da. Meni se sve u ormaru slaze... Nekako sam uspela za ove godine da napravim neki fazon tako da tacno znam sta da gledam, sa cim sta mogu da uklpoim i preko kojih para nema smisla da idem. I uvek se sve nadopunjuje...Imam utisak da ti pravis bas mudre kupovine tako da skoro sve mozes da slozis sa skoro svim.I nemoj da smrsas. Na sasvim mrsavim osobama, odeca se maltene ni ne vidi kako valja. Npr. na manekenkama na FTV sve mi deluje isto.
jeko, mnogo je mala slika, nista se ne vidi.
Ja bih licno neki veliki sivi dzemper sa pletenicama prosiven nekim srebrnim lameom, cisto da deluje svecano. Neki onako bas veliki na puf, da te prosiri u ramenima.
A opet, mozda bude vruce za tako sta...
Zene, imam neko krstenje po ovom promenljivom vremenu pa sam u dilemi. Pitanje u linku je u vezi sa tim:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/378840-Da-vas-vidim-danas?p=17356575&viewfull=1#post17356575
Zene, imam neko krstenje po ovom promenljivom vremenu pa sam u dilemi. Pitanje u linku je u vezi sa tim:
Evo jos par slicica sa moje strane.
U ovoj haljini samu sebe podsecam na tehduduk. Ne znam sto, moguce zbog boja i ostrih linija.
Tehduduk, ako sam kojim slucajem ubola pa ti se svidja haljina, mislim da jos ima u Katrin. I plus sad kosta nesto smesno, tipa 1500 din.
E da, tu je i moj novi mantilic. Diiivan je i pravi je pravcati mantil. I platila sam ga katastrofa puno, ali ako, to se nosi po 3-4 godine. Samo mi se cini da se malko previse guzva...
Cini mi se da sam se ugojila, hehe!
Imam neke dileme oko šivenja haljine za neko veselje.
Danas nosim materijal obmotan oko mene i prikačen štipaljkicama za kosu.
Ako imate ideju šta da sašijem da izgledam malo manje debelo, tj. istaknem grudi, sakrijem stomak, molim vas za predloge.
Zamislila sam da bude na jedno rame, naborana gore, e sad ne mogu da se odlučim da li da pada preko ramena do lakta sa jedne strane i da li da stavim širi ljubičasti pojas ili vežem neki beličasti tanji, kao organdin...
Dužina će biti malo iznad kolena.