gost 148029
Primećen član
- Poruka
- 856
Ova plava je božanstvena!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo su lepe haljine! Valjda će dobro ispasti i ova moja kad se sašije....@Galateja - ampir stil (empire), odnosno secenje ispod grudi obicno daje efekat kakav zelis (akcentovanje grudi i struka na mestu gde je najtanji i prikrivanje eventualnog viska kilograma na stomaku i bedrima)...Efekat uzeg struka i ravnijeg stomaka postize se i vestim drapiranjem tkanine u tom delu (ukoso, ili u vidu prepeglanih faltica - uvek je bolje koristiti materijal koji je na neki nacin nabran od glatkog koji istice svaku nepravilnost)...Posto se radi o dezeniranom materijalu, kroj bi trebalo da bude sto jednostavniji, tako da je prvi model u tom smislu adekvatniji od drugog...Nadam se da ce ti ovih par fotografja pomoci kada je inspiracija u pitanju...Srecno!...
![]()
![]()
![]()
Ako te ne bude mrzelo da fotografišeš, bilo bi lepo videti!Gala ja imam slicnu haljinu iz Manga...mogu je naci i fotografisati, nema slike na netu na zalost, ne znam zasto...bogato je uradjen deo koji ide preko grudi cak dodajuci na volumenu, visok struk, bogati nabori preko stomaka, pada malo iznad kolena, anticki stil...vezuje se tik ispod grudi velikom trakom nacinjenom od istog materijala koja takodje pada preko stomaka...naglaseni delovi su grudi, ramena, ruke, deo ispod grudi i noge ako se obuku dovoljno visoke stikle...skriva stomak, zadnjicu i gornji deo nogu...medjutim ja smatram da ti nemas sta da prikrivas iskrena da budem, naprotiv
Krenulo lepo vreme, pa imam volje da se obucem ko covek
Garderoba- nista novo, sve je vec vidjeno...
Nije danas nego juce![]()
jao, bože, a ja sve mislila da ti je 57 godište
p.s. imaš dobre noge![]()
aj ništa specijalno samo da se javim :*
![]()
Nije danas nego juce![]()
ima špagete, a ne noge ( slabo se bavi biciklizmom ili bilo kojim sportom koji isključuje sedenje )
Evo majiceNe mogu da vidim dezen na majici ili majicama, a cini mi se da je zanimljiv. Mozes li da stavis samo sliku toga? Ima nekih reljefa po njemu, zar ne?
Evo majice![]()
Al je dobra, tacno ovakvu bih kupila detetu kad bi bilo manjeg broja.Nema sanse da bih se ovog setila. Mislila sam da je dezen neka imitacija zida od cigala.
![]()
evo i mene opet na temi
par slichki, ali iz onih malo hladnijih martovskih i aprilskih dana...