Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da dam i ja doprinos ozivljavanju ove teme :)
evo mene pre izlaska u subotuz:)
i ne brinite, nisam ishla u cipelicama, lakshe mi bilo da ih nazujem da se usliknem, imala sam kratke crne chizmice:znamiguje:

e da...ne znam koliko se vidi, ali haljina je shtrikana...
shtrikala ju je moja mama, a malo i ja :strika:
Vidi se da je štrikana, jako je slatka a ti zgodnaaaa z:) Super sve uklopljeno.

Bas nam se uspavala tema, evo i mog doprinosa :D
Eni-odlično sve!Ne vidim baš u detalje al čini mi se da si prilično mlada a da već imaš stila, što je prilično retko danas za videti, super z;)

evo topic haljinice
nije ng, nego reprizaz:mrgreen:

Haljina je lepa... ali nisi trebala crne čarape i ove čizme...
Mislim sad je kasno... z:mrgreen: ali za ubuduće, nikad ne oblači crne čarape ako su ti gole ruke... užasan kontast... a čizme tog modela, skraćuju noge, nekako zdudaju... ja uvek, tj.uglavnom, na kratke suknje nosim čizme, a na duže(od kolena pa dalje) salonke...z;)

Ovo ti je samo moj savet...

Inače, zgodna i lepa si kao i uvek... i ja ti u ovoj godini želim jednog macana... da mu pleteš i predeš tako slatka...z;):zpozdrav:

Posto ovih dana spremam ispite, vrijeme provodim u pidzami :D
34810_1842570984303_1241446281_32180027_625769_n.jpg

Ja sam obavila svoje ispitivanje javnog mnjenja po pitanju odece za odrasle pa vise ne moram da kachim svoje slike ovde, ali me sada zanima da li vam se svidja ovo. Dete je slatko i tralala, ali da li vam se dopada haljinica?
Pogledajte prilog 168018
p.s.Hulahopkice nismo dobro slozili i namerno sam odabrala neke bilo koje svetle jer bi se ljubicaste, koje idu uz ovu haljinicu, spojile sa bojom tamnih vrata pa ne bi mogla da se dobro vidi duzina haljine.

Ja sam obavila svoje ispitivanje javnog mnjenja po pitanju odece za odrasle pa vise ne moram da kachim svoje slike ovde, ali me sada zanima da li vam se svidja ovo. Dete je slatko i tralala, ali da li vam se dopada haljinica?
Pogledajte prilog 168018
p.s.Hulahopkice nismo dobro slozili i namerno sam odabrala neke bilo koje svetle jer bi se ljubicaste, koje idu uz ovu haljinicu, spojile sa bojom tamnih vrata pa ne bi mogla da se dobro vidi duzina haljine.

tvoja? mislim, ti shila i sve...ako jesi...
garant si razmisljala o radnji ili barem sajtu s djecijom odjecom...ako nisi trebala bi...
slatko je, mashtovito i odudara od vecine stvari koje mozes pazariti za klince tj. klinke na nasem trzistu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back