Enny57
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
prelepa devojka , ali ispravi tu kicmu malo
tj., proradi na stavu
moja mama bi se slozila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prelepa devojka , ali ispravi tu kicmu malo
tj., proradi na stavu

Vidi se da je štrikana, jako je slatka a ti zgodnaaaa
Super sve uklopljeno.Eni-odlično sve!Ne vidim baš u detalje al čini mi se da si prilično mlada a da već imaš stila, što je prilično retko danas za videti, superBas nam se uspavala tema, evo i mog doprinosa![]()

evo topic haljinice
nije ng, nego repriza![]()
ali za ubuduće, nikad ne oblači crne čarape ako su ti gole ruke... užasan kontast... a čizme tog modela, skraćuju noge, nekako zdudaju... ja uvek, tj.uglavnom, na kratke suknje nosim čizme, a na duže(od kolena pa dalje) salonke...

evo topic haljinice
nije ng, nego repriza![]()

Nista devojke/zene da se pohvalite i postavite ovde fotografije koje ste toalete imale za docek..hmm

danas, a sutra cu slicnu sivu
novogodisnju toaletu ne smem postavljati, previse je sexy za krstaricu
Pogledajte prilog 166719

Pogledajte prilog 166719
eve mene od sinoc
neshto me utanjio aparat, pa zato stavljam dve slike da bude realnije![]()
Pogledajte prilog 166719
Posto ovih dana spremam ispite, vrijeme provodim u pidzamiPogledajte prilog 167231
Posto ovih dana spremam ispite, vrijeme provodim u pidzamiPogledajte prilog 167231
Pogledajte prilog 166719

Ja sam obavila svoje ispitivanje javnog mnjenja po pitanju odece za odrasle pa vise ne moram da kachim svoje slike ovde, ali me sada zanima da li vam se svidja ovo. Dete je slatko i tralala, ali da li vam se dopada haljinica?
Pogledajte prilog 168018
p.s.Hulahopkice nismo dobro slozili i namerno sam odabrala neke bilo koje svetle jer bi se ljubicaste, koje idu uz ovu haljinicu, spojile sa bojom tamnih vrata pa ne bi mogla da se dobro vidi duzina haljine.