Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tvoja? mislim, ti shila i sve...ako jesi...
garant si razmisljala o radnji ili barem sajtu s djecijom odjecom...ako nisi trebala bi...
slatko je, mashtovito i odudara od vecine stvari koje mozes pazariti za klince tj. klinke na nasem trzistu...

Ma i planiram da se bavim odecom na neki nacin, ali ne decijom, nego ovo je bilo tek onako, od nekih krpica pa mi se svidelo kako joj stoji, ali nisam u bas u toku kakve se haljine prodaju za decu posto uglavnom vidjam decu u nekakvim trenerkama. Evo jos jednog duksitja isto od parchica koji su ostali posle sivenja odece za velike.
Pogledajte prilog 168161

Ma i planiram da se bavim odecom na neki nacin, ali ne decijom, nego ovo je bilo tek onako, od nekih krpica pa mi se svidelo kako joj stoji, ali nisam u bas u toku kakve se haljine prodaju za decu posto uglavnom vidjam decu u nekakvim trenerkama. Evo jos jednog duksitja isto od parchica koji su ostali posle sivenja odece za velike.
Pogledajte prilog 168161

vidjas ih u trenerkama jer je to, znas i sama, opustena svakodnevna varijanta...
+ je roditeljima tako jeftinije
al pazi kad god sam trazila nesto finije, simpaticnije...tipa haljinice za svoju necaku
imala sam dvije opcije; super skupo i lijepo
ili jeftine kopije odjece za odrasle sa nekim bljak aplikacijama...
a dijete moje sestre voli haljinice, voli da izgleda ko vila i tako to : )))
ocu rec; kad bi mogla roditeljima ponuditi neku...mastovitu sredinu;
mastoviti krojevi, prirodni materijali, cijene za ljude, a ne za ruske milionere...
to bi bilo sjajno...
to je nekad todor, tu i tamo imao...
sjecam se da sam joj uzela kompletic od mjesavine pamuka i lana;
pantalonice zvoncare
i tunika - boje lana, ruzicasti opsiv...strasno lijep za pristojnu cifru...
izgledala je ko secer; mislim ko lijepo obuceno dijete, a ne ko starmalo cudovistance sa pinka...

sajt mozda nije losa ideja, cak bi ti i nalog na fejsbuku bio dovoljan za pocetak, a dzabe je ; )

Srpska Nova...

CopyofIMG_0939-1.gif

Ajd i ja da opet odalamim jednu slichku, ali ne posebno svecanu. Kombinacija je sa jednog rodjusa na kom sam bila danas. Ovo dole nije suknja nego dve kecelje koje sam napravila za nosenje preko helanki ili pantalona, ali sam ih ovog puta uzela samo preko debelih grilonki jer bi mi bilo vruce u pantalonama, a i moze se jer se ne vidi nista ni kad se napravi ogroman korak ( npr. penjanje na tri stepenika).

Druga slika je proba dok sam je shila tako da na drugoj slici nije bila dovrsena, ali se otprilike vidi o cemu se radi. Prednji deo je ravan trapezast, a zadnji deo je ukrojen na tri mesta pozadi i ima prosirenja sa strane kojima, kad se preklope, drzi prednji deo da ne otkriva butine. Inace, takva stvarcica mora da se shije od dosta krutog materijala jer bi iz leprsavog ispadali guzovi na sve strane npr. neki keper ili diolen i sl.
Pogledajte prilog 168222
Pogledajte prilog 168223

Ja sam obavila svoje ispitivanje javnog mnjenja po pitanju odece za odrasle pa vise ne moram da kachim svoje slike ovde, ali me sada zanima da li vam se svidja ovo. Dete je slatko i tralala, ali da li vam se dopada haljinica?
Pogledajte prilog 168018
p.s.Hulahopkice nismo dobro slozili i namerno sam odabrala neke bilo koje svetle jer bi se ljubicaste, koje idu uz ovu haljinicu, spojile sa bojom tamnih vrata pa ne bi mogla da se dobro vidi duzina haljine.

E pa ja moram da kazem - malecka je kao secer! Pojela bih je! ;)
A haljinica mi je skroz slatka, samo mi se ne svidjaju rukavici... da su obicni bila bi jos sladja..meni.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back