Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd i ja da opet odalamim jednu slichku, ali ne posebno svecanu. Kombinacija je sa jednog rodjusa na kom sam bila danas. Ovo dole nije suknja nego dve kecelje koje sam napravila za nosenje preko helanki ili pantalona, ali sam ih ovog puta uzela samo preko debelih grilonki jer bi mi bilo vruce u pantalonama, a i moze se jer se ne vidi nista ni kad se napravi ogroman korak ( npr. penjanje na tri stepenika).

Druga slika je proba dok sam je shila tako da na drugoj slici nije bila dovrsena, ali se otprilike vidi o cemu se radi. Prednji deo je ravan trapezast, a zadnji deo je ukrojen na tri mesta pozadi i ima prosirenja sa strane kojima, kad se preklope, drzi prednji deo da ne otkriva butine. Inace, takva stvarcica mora da se shije od dosta krutog materijala jer bi iz leprsavog ispadali guzovi na sve strane npr. neki keper ili diolen i sl.
Pogledajte prilog 168222
Pogledajte prilog 168223
Kako dobra suknja...ima nacrtanu metu :klap:

Kako dobra suknja...ima nacrtanu metu :klap:
Kladim se da su nakon tvoje iskrene pohvale, zaboravljeni treptaji ljubavi (i sexa)
našu Jeku počeli opet da štipkaju iznutra, po trbuhu (da ne kažem "carskom rezu")!
:cool:
Aha, meta tacno prema carskom rezu.
:lol::rotf:

Toliko talenta za humor end inteligenciju! Ne, ne može se doći na Modu,
niti otići u zahod u ovoj kući, a da se ne oseti miris tvog genija. :):tongue2:

p.s. prelepo izgledaš, Jeko.

Poslednja izmena:
Sama si šivaš obleku /odjecu ? :)
Sviđa mi se oto što izađe ka neka tunika bez rukava .
I unatoc zambudanosti , nazire se vitko tilo :D:D

Hvala. To nije tunika, nego mini haljinica. Kad se uklope boje, ispadne ok pa je vecina ljudi na poslu mislila da je to tunika dugih rukava, a ne rolka ispod haljinice. I to mi je mozda jedna od retkih varijanti noshenja minitja van plazhe. I, nisam vitka. :)

Evo mene nije bilo dugo... Druga slika sluzi da se lepo vide boje.
krsta.jpg
krsta2.jpg

Haljina je iz Manga. 3200 na snizenju. Ima jos uvek u prodavnici. Inace je mnogo lep kroj i materijal. Gore je skroz uska i a dole ide u A i ima velike dzepove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back