Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao hvala, Mico.
Al ja imam drugi regularan posao u kom sam isto dobra. Ja sam htela da budem dizajnerka, al su me moji sprecili-kao neces imati para ni sama da se obuces od dizajna.
Mada ni sad nemam nesto para, hehe... Moze biti zato sto se oblacim.

Hvala jos jednom, skoro mi neko nije rekao nesto tako lepo.

Kako god, ja bih ti ipak savetovala da se latiš olovke i papira, onako u slobodno vreme, i da kreneš da prenosiš ideje na papir jer kreativnost
koja se vidi na tebi najverovatnije potiče iznutra, a šteta bi bila da taj svoj talenat ne iskoristiš jer malo je ljudi danas koji nisu ničija
kopija kada udare završni mejk-ap pred izlazak napolje.

ta stvar koja viri iz cizama... to su grijaci ili carape?
pokusavam da pronadjem neke deblje carape na tu foru gdje se vidi "pleteni rad"

Trilijan sasvim u tvom fazonu, dopada mi se jako...

Ansai...probaj u PS-u, ima zbilja lepih...ja sam uzimala juce i koliko sam videla u ponudi imaju grejace i carape u sivoj, bez, braon boji i sve su sa nekim radom ili sa rupicama...

Hvala.

Ansai-grejaci. Ove cizme su prilicno siroke, a grejaci mi sluze da stavim nesto u njih da ne pravi luft kad je zima.

Inace, kupljeni su u Terranovi pre godinu dana. Sad ih ima i na ulici. Na slaviji za 150 din npr. Mada, mislim da su moji vise naguzvani od tih sa ulice.

Moj rodjendanski outfit :))))
DSC06695.JPG
DSC06766.JPG

Zimski cvetici...
2 stepena napolju.
Ladno!

(sledi gomila slika iz razloga sto ne mogu sama da se slikam normalno a da nije mutno)

Caos!

ujutro 20, popodne 2:
Ova mala zečica je preslatka, ko bombonica :ok:
Enny super!Preslatko, kežual a skockano,a ja tako volem :heart: Baš zanimljivo :)
Trilijan...šta reći :) Ova prva s haljinicom mi se sve ali sve svidja, i ova druga nije loša al kod druge mi je tašna prva liga!Mislim da imamo jako sličan ukus po pitanju tašni :)

da dam i ja doprinos ozivljavanju ove teme :)
evo mene pre izlaska u subotuz:)
i ne brinite, nisam ishla u cipelicama, lakshe mi bilo da ih nazujem da se usliknem, imala sam kratke crne chizmice:znamiguje:

e da...ne znam koliko se vidi, ali haljina je shtrikana...
shtrikala ju je moja mama, a malo i ja :strika:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back