Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Dakle, nema dileme... ti si vrela zemska!
klin se klinom izbija , nadam se da ce me uskoro proci
upravo merim temp i pizdim dokle

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, nema dileme... ti si vrela zemska!
klin se klinom izbija , nadam se da ce me uskoro proci
upravo merim temp i pizdim dokle

:
: 

...Hvala, prenecu komplimente - ona je predivno, drago, mastovito bice koje veoma kreativno i originalno kombinuje aktuelne trendove sa klasikom, high end i flea market komade...Rezultat je najcesce veoma inspirativan i zanimljiv...Eklekticar ciji me stil asocira na karakteristicne izraze @Trilijan i @Jeke...
...Hvala, prenecu komplimente - ona je predivno, drago, mastovito bice koje veoma kreativno i originalno kombinuje aktuelne trendove sa klasikom, high end i flea market komade...Rezultat je najcesce veoma inspirativan i zanimljiv...Eklekticar ciji me stil asocira na karakteristicne izraze @Trilijan i @Jeke... 
......Hvala, prenecu komplimente - ona je predivno, drago, mastovito bice koje veoma kreativno i originalno kombinuje aktuelne trendove sa klasikom, high end i flea market komade...Rezultat je najcesce veoma inspirativan i zanimljiv...Eklekticar ciji me stil asocira na karakteristicne izraze @Trilijan i @Jeke...

kao i uvek, i nosila bih ( bez jaknice
  kao i uvek, i nosila bih ( bez jaknice  )
)  Hvala, hvala!
UGBR, i meni je ovo od tvoje koleginice bas bas lepo! Volim te svilene tunike, a i sal je perfektan. A i te spicaste cizme su mi totalni hit.
Bas mi se i ne svidja, nije zelene boje.
...nije od danas...Od letos...Kad smo pobedili...

)
) majche, Trilijan, tehduk..a posebno za Cipelicku
 majche, Trilijan, tehduk..a posebno za Cipelicku 
totalno zbunjujuce, u ovoj situaciji je potrebno da posmatras... i posmatras.... pa pozelis da skidas osobu stvar po stvar...Uz saglasnost drage koleginice, njena vizija slojevitog boho jesenjeg stila...:

Danas... slike su loše... ***...

Svidžžaaaa mi se tvoja monotonija, ovo bi nosila svakog dana...

...Evo detalja, na fotografiji se ne vide dobro:
...Evo detalja, na fotografiji se ne vide dobro: 
	...Hvala, @cecilija, affro - ja i nosim 'monotoniju' svaki dan...Ovo je blaza verzija......Evo detalja, na fotografiji se ne vide dobro:

...Malo monotonije...

...ma pure savrsenstvo...samo te molim, preklinjem te nastavi da postavljas slike...nekima od nas puno znace...
...Hvala, @cecilija, affro - ja i nosim 'monotoniju' svaki dan...Ovo je blaza verzija......Evo detalja, na fotografiji se ne vide dobro: