Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Uz saglasnost drage koleginice, njena vizija slojevitog boho jesenjeg stila...:):

img0115m.jpg
3191156225_270cdbc9d0.jpg
3192003464_6ebab1f61d.jpg
3191156491_86f6149f44.jpg
3192003684_059a4304ac.jpg

...:)...Hvala, prenecu komplimente - ona je predivno, drago, mastovito bice koje veoma kreativno i originalno kombinuje aktuelne trendove sa klasikom, high end i flea market komade...Rezultat je najcesce veoma inspirativan i zanimljiv...Eklekticar ciji me stil asocira na karakteristicne izraze @Trilijan i @Jeke... :)

...:)...Hvala, prenecu komplimente - ona je predivno, drago, mastovito bice koje veoma kreativno i originalno kombinuje aktuelne trendove sa klasikom, high end i flea market komade...Rezultat je najcesce veoma inspirativan i zanimljiv...Eklekticar ciji me stil asocira na karakteristicne izraze @Trilijan i @Jeke... :)

I mene je ova slika asocirala na Trilijan... :)
Prelepo, sve mi se dopada :ok:

...u moje oci ova kombinacija definitivno "upada"...najvise mi se dopada to sto su boje zapravo razne nijanse iste sto samim tim umiruje kombinaciju ma koliko sarena i "drapirana" bila...ako uzmemo da je crna baza sve ostalo otpada na sivkaste tonove uz mrvicu ljubicaste, dovoljno da razbije veliki komad ali ne da ga "proguta", po mom misljenju zato je dobro...cak sasvim u skladu sa clean estetikom i vrlo ladylike...da je bilo sta na njoj druge boje pa da imamo mix tri ili vise razlicitih u paleti vec ne bi bilo to to...za moj racun odlicno...volela bih da sam je videla uzivo dok hoda i volela bih da je imala tamniji karmin na sebi jer tako lezi uz bled ten i sivo crnu kombinaciju ili proziran sjaj uz blage "oci u dimu"...nesto jace u svakom slucaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back