Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
super su ti kombinacije,bas su "modne" i izuzetno mastovite,nisam vidjala devojke po beogradu da se tako oblace,stvarno si mastovita.
volis accessorize i tally weijl,i ja ih obozavam.
sve pohvale za stil.
imam samo jednu sugestiju,a to je drzanje tela.mozda samo tako izgleda na slikama,ali znam da vislje devojke imaju tendecniju da se pogrbe(cesto to radim),tako da ispravi se ponosno,imas sto;)

U jednom Indija shopu u 27. marta ispod V gimnazije. Ima niz kucica sa tim malim prodavnicama izmedju 2 solitera pored kojih se prolazi kad se ide za ambulantu Palilula iz 27. marta. Tacno ispred tih kucica ima tramvajska stanica. Valjda sam dobro objasnila, ako si iz Beograda...

Nije bio nesto mnogo skup. Mislim u novembru sam ga kupila. Bio je i svetlosivi sa srebrnim perlicama, ali i on ima ovaj braon plis napred kod dugmica pa mi se to nesto nije slagalo. Ovaj moj je tamnozeleni i ima plavkasto-ljubicaste perlice.

Mislim da taj isti Indijashop ima jos jednu prodavnicu na cosku Francuske ulice i cara Dusana, tamo gde je crkva Aleksandar Nevski. Bar su imali iste stvari...

NARAVNO DA NIJE TAJNA! Slobodno pitajte sta god vas zanima...
hvala puno! bas cu da pogledam...meni obicno u tim indian shopovima sve bude veliko, retko kad "upadnem" u nesto, ali mi se cini da si ti moje konstitucije, pa bi i meni ovaj broj odgovarao...

evo malo i mene, dugo nisam...mada sam i ovo jedva uslikala...ne znam šta mi je sa aparatom, bar sam 50 puta kliknula...nekako su mutne slike ispale...:think:

ssa55977.jpg
ssa55972.jpg
ssa55961.jpg

ovo je zapravo rolka, one što mogu uz sve da se kombinuju:D...ali ja volim ovako da je nosim sa debljim čarapama u boji...čarape su ispale nekako drečeće, nije ova ljubičasta baš tako jaka u prirodi...:D

i preko dugi kaput, al da sam njega uslikala ništa drugo se ne bi videlo...:mrgreen:

evo malo i mene, dugo nisam...mada sam i ovo jedva uslikala...ne znam šta mi je sa aparatom, bar sam 50 puta kliknula...nekako su mutne slike ispale...:think:

ssa55977.jpg
ssa55972.jpg
ssa55961.jpg

ovo je zapravo rolka, one što mogu uz sve da se kombinuju:D...ali ja volim ovako da je nosim sa debljim čarapama u boji...čarape su ispale nekako drečeće, nije ova ljubičasta baš tako jaka u prirodi...:D

i preko dugi kaput, al da sam njega uslikala ništa drugo se ne bi videlo...:mrgreen:

Ovo mi je jedna od omiljenih kombinacija boja.:D
Sta je bre ovo? :eek: Skoro sve vi koje ste pohadjale redovno temu o dijetama i sl. niste uopste debele, stavise, uglavnom ste zgodne.:confused:

ssa55977.jpg
ssa55972.jpg
ssa55961.jpg

Kaiš oko struka, boje kao i čarape - to fali

ssa55977.jpg
ssa55972.jpg
ssa55961.jpg

Hm, moram priznati da mi se svidja.:)) Posebno dzemper, haljinica sta li je - volim te dugacke majice, dzempere, tunike.

Ja pocela da prizivam leto bojama.:aha:
Boje su tamno siva, ljubicasta (detalji dole na pantalonama i na ogrlici) i tirkizno plava.
Ovo je inace moja trudnicka tunika pa sam sam se zgranula koliko bolje stoji danas kad sam je obukla posle vise od dve godine sa trideset i nesto kila manje. :D
Pogledajte prilog 72365
Pogledajte prilog 72366
Pogledajte prilog 72367

Preslatka tunika samo bih ja nju s helankama ili grilonkama debelim, ne bih uz ovoliko siroke pantale...Ali, drugaciji stil je u pitanju ipak :)

Бејби, фантастично! :ok:
Јеко, настави са тим бојама, ем су лепе, ем ми ладно, па ми треба лето... :)
П.С. Мислим да ти боље стоји нешто уже, имаш одличну линију, ова туника сечена испод груди те шири у струку.

ssa55977.jpg
ssa55972.jpg
ssa55961.jpg

.....devojke, šta da vam kažem, što već ne znate...preslatke ste...dopadaju mi se
te lepe kombinacije boja....ako je zima, ne mora sve biti tamno i hladno...bar bojama
možete ulepšati dan....:super:

ssa55977.jpg
ssa55972.jpg
ssa55961.jpg

Super je...
I stoji ti extra...:ok::ok::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back