Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a i meni je prva bolja :super:...
ova druga te nekako pojede, chini mi se da si sitna:think: pa zato...
ma nisam sitna nego se ne vidi lepo na toj slici ni haljina ni model ni ništa se ne vidi : )
Slatke su obe kombinacije, ali i meni se više sviđa prva, možda zbog boja, življa je, vedrija i prosto ti lepše izgledaš u toj kombinaciji.
I da, vide se dve fotke za prvu kombinaciju,
I ni ja ne znam što kukaš na dijeti-odmah da si tu novu vagu prosledila meni, možda i meni pokaže nešto lepo jednom...
šaljem ti mojudivlju vagu post expresom,meni i onako većidena živce sa svojimdezinformacijama: )
Pitanje za Taru: da li si ti pre jedno godinu dana postovala sličicu sebe u jednoj maslinasto zelenoj suknji na tregere, onako, kao kombinezon? Mislim da je bilo slikano negde u prirodi...

jesam, maslinasta haljina, kratka, na tregere,negde još na početku teme...
i jeste u prirodi, prolećnoj, lepoj :)

da se ukljucim u temu,ja danas :D
picture.php

Devojke, Tara i Eni, nemate POOOJMA koliko mi je drago sto ste dosle!

Zazivece ova tema jako brzo, vidim ja! Opet smo aktuelni!

Tara, crvena suknjica je diivna. Eni-svidja mi se to plavo sljokicasto ispod. Mozda su mi malo presvetle farmerke, mada verovatno uzivo to izgleda malo drugacije. Tj, kad zamislim, mnogo bolje.
E da, svidjaju mi se salovi od obe.
:)

Trilijan,farmerice se slazu s detaljem na marami jer je siv,a taminije mi ne stoje jer sam mrsava :P dopada mi se tvoja kombinacija,pogotov carape i suknja,samo bih ogrlicu promijenila neka kruzna bez priveska bi bila vishe za ovo,po mom ukusu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back