Enny57
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
drago mi je da se slazes,i btw lijepo se provedi veceras 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Марице, обуци, па макар не изашла!
Лепо ти стоји то, а и занимљиво је за видети.
Planirala večeras obući ali ništa od izlaska...![]()
Šteta što haljina nije crne boje, da te malo suzi![]()
![]()

Ma sužena sam ja... u glavu... kad obučem ovako nešto...![]()
Ahahah...
Ma haljina je a la grand... baš je za izlaske...
Sa drugaricama naravno...

Što sa drugaricama?
Obuci je večeras u kući, iznenadi dragog, baš ti dobro stoji...
A oni strašno vole kad se povremeno u kući doteramo kao za vrhunski izlazak, probaj![]()
Što sa drugaricama?
Obuci je večeras u kući, iznenadi dragog, baš ti dobro stoji...
A oni strašno vole kad se povremeno u kući doteramo kao za vrhunski izlazak, probaj![]()

Nemam pojma. Pokusavam to da promenim, al mi ide prilicno tesko. Uvek se zakacim za tamniju stvar.Pitanje za Trilijan : zašto si stalno u zatvorenim bojama ?
)Ovo si planirala i za veridbu! Secam se. Ali onda kad si kacila nije bila zabeljena pozadina. Cudo sta udaja ucini od coveka, hehe...Planirala večeras obući ali ništa od izlaska...![]()

trilijan, suuper čarapice i suknjica, ali baš : )
HVALA svima! Ova tema je super za podizanje samopouzdanja!
Ovo si planirala i za veridbu! Secam se. Ali onda kad si kacila nije bila zabeljena pozadina. Cudo sta udaja ucini od coveka, hehe...
Lepo ja kažem, zašto nosi odela crne boje![]()
Planirala večeras obući ali ništa od izlaska...![]()
Jesam... planirala... ali je nisam obukla...Ovo si planirala i za veridbu! Secam se. Ali onda kad si kacila nije bila zabeljena pozadina. Cudo sta udaja ucini od coveka, hehe...![]()
Pa nemam šta drugo...cicak daj nesto drugo, ovu kacis vec 3eci put!
meni je bas (pre)izazovna ali ti stoji fantasticno!
U jednom Indija shopu u 27. marta ispod V gimnazije. Ima niz kucica sa tim malim prodavnicama izmedju 2 solitera pored kojih se prolazi kad se ide za ambulantu Palilula iz 27. marta. Tacno ispred tih kucica ima tramvajska stanica. Valjda sam dobro objasnila, ako si iz Beograda...feeeenomenalno! mnogo mi se djasvi dzemper, gde si ga kupila, ako nije tajna?