Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HVALA svima! Ova tema je super za podizanje samopouzdanja! :):super:

Pitanje za Trilijan : zašto si stalno u zatvorenim bojama ?
Nemam pojma. Pokusavam to da promenim, al mi ide prilicno tesko. Uvek se zakacim za tamniju stvar.
(mozda podsvesno mislim da mi treba suzavanje, hehe :p )

Valjda sam umislila da mi na moj ten ne idu bebi boje-ono plavo, roze, mis siva i onda kad god tako nesto probam cini mi se da to nisam ja. A eto, svetlo zelena, senf zuta, kajsija narandzasta mi ne prave problem za nosenje. Ali je te boje malo teze naci.
Planirala večeras obući ali ništa od izlaska...;)
Ovo si planirala i za veridbu! Secam se. Ali onda kad si kacila nije bila zabeljena pozadina. Cudo sta udaja ucini od coveka, hehe... :zper:
trilijan, suuper čarapice i suknjica, ali baš : )

Hvala! Carape su iz Depoa. Suknjica je TaliWeil. Mozda jos ima tamo.

Ovo si planirala i za veridbu! Secam se. Ali onda kad si kacila nije bila zabeljena pozadina. Cudo sta udaja ucini od coveka, hehe... :zper:
Jesam... planirala... ali je nisam obukla...;)
Obukla sam je za devojačko veče...;):D
cicak daj nesto drugo, ovu kacis vec 3eci put! ;)
meni je bas (pre)izazovna ali ti stoji fantasticno!
Pa nemam šta drugo... ;)

feeeenomenalno! mnogo mi se djasvi dzemper, gde si ga kupila, ako nije tajna?
U jednom Indija shopu u 27. marta ispod V gimnazije. Ima niz kucica sa tim malim prodavnicama izmedju 2 solitera pored kojih se prolazi kad se ide za ambulantu Palilula iz 27. marta. Tacno ispred tih kucica ima tramvajska stanica. Valjda sam dobro objasnila, ako si iz Beograda...

Nije bio nesto mnogo skup. Mislim u novembru sam ga kupila. Bio je i svetlosivi sa srebrnim perlicama, ali i on ima ovaj braon plis napred kod dugmica pa mi se to nesto nije slagalo. Ovaj moj je tamnozeleni i ima plavkasto-ljubicaste perlice.

Mislim da taj isti Indijashop ima jos jednu prodavnicu na cosku Francuske ulice i cara Dusana, tamo gde je crkva Aleksandar Nevski. Bar su imali iste stvari...

NARAVNO DA NIJE TAJNA! Slobodno pitajte sta god vas zanima...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back