Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve je preslatko i sveze osim te potkosulje preko.jeste da je potrefljena boja,ali meni se cini da nije potrebno jer je i crna kosuljica super
:lol:
nije potkosulja, vec majica koja uzivo ima prilicno svilnkastu teksturu, tako da izgleda bolje, nego na slici
inace je napravljena da se nosi preko necega, jer je previse otvorena (nije stvar u broju, ova na slici je xs), a i ja obozavam taj fazon krtakih rukava preko dugih, cesto nosim tako nesto
enivej, hvala :hvala:

hvala, hvala, to su i moje omiljene boje :lol:
suknja je no name, inace je trudnicka, sa sirokim lastisem oko struka, sto ja nisam znala kada sam je kupovala, mislila sam da je neki fazon :lol:
enivej, evo je u drugoj kombinaciji na slici gde se jasnije vidi

Bas mi se svidja suknja i boje na njoj.

Umesto crne kosulje, mogla bi biti tamno siva rolka (ne samo zbog boje, nego i izrezi oko vrata treba da budu u malom kontrastu...a ova dva izreza su slicna pa se nekako poklapaju), a umesto crnog kaisha ljubicasti.
Inace boja uglja, tamno siva, vise se uklapa uz sve nego crna. To je za mene bilo zanimljivo otkrice pre nekih desetak godina, ali se tesko nalaze stvari u toj boji, narocito obuca i tasne.

Ona se uklapa i uz crveni i uz plavi, a narocito uz zhuti spektar. A kod crne uvek postoji opasnost da vuce ka samo jednom od tih raspona boja sto cesto zavisi od mesavine boja za pravljenje crne, a cesto i od samog materijala. Kad crni materijal sija, onda ne ide bas uz plavi raspon jer uglavnom zbog odsjaja vuce na crveni ili zhuti. To se kod boje uglja ne desava.

Poslednja izmena:
Bas mi se svidja suknja i boje na njoj.

Umesto crne kosulje, mogla bi biti tamno siva rolka (ne samo zbog boje, nego i izrezi oko vrata treba da budu u malom kontrastu...a ova dva izreza su slicna pa se nekako poklapaju), a umesto crnog kaisha ljubicasti.
Inace boja uglja, tamno siva, vise se uklapa uz sve nego crna. To je za mene bilo zanimljivo otkrice pre nekih desetak godina, ali se tesko nalaze stvari u toj boji, narocito obuca i tasne.

Ona se uklapa i uz crveni i uz plavi, a narocito uz zhuti spektar. A kod crne uvek postoji opasnost da vuce ka samo jednom od tih raspona boja sto cesto zavisi od mesavine boja za pravljenje crne, a cesto i od samog materijala. Kad crni materijal sija, onda ne ide bas uz plavi raspon jer uglavnom zbog odsjaja vuce na crveni ili zhuti. To se kod boje uglja ne desava.
e, sad, na suknji nema nimalo sive, niti bilo kakvih ljubicastih nijansi, a suvise je sarena, da bih se gore sarenila jos nekom bojom, najbolje ide uz tamno zeleno, ili nesto senf zuto, a za rolku si u pravu, odlicno ide uz zelenu rolku i onaj zeleni dzemper koji imam u prvoj varijanti....

e, sad, na suknji nema nimalo sive, niti bilo kakvih ljubicastih nijansi, a suvise je sarena, da bih se gore sarenila jos nekom bojom, najbolje ide uz tamno zeleno, ili nesto senf zuto, a za rolku si u pravu, odlicno ide uz zelenu rolku i onaj zeleni dzemper koji imam u prvoj varijanti....

Ujee.:eek: Ili sam ja daltonista ili je slika mala. Meni se ucinilo da je suknja ljubicasta.:confused: A jel ima uopste crne boje na suknji?

'ajde :lol:
samo da znas da ljubicastu, roze, crvenu i zutu (sem te prljave, senf zute) ne nosim ni u ludilu
niti znam te boje da iznesem
uzmi to u obzir :lol:

Priznajem da je moj utisak o bojama mozda pogresan zbog male slike. Ipak, nisam mogla da odolim da ne nacrtam kako sam zamislila kombinaciju uz ovu suknju.:) Mozda je ispalo malo neprirodno posto sam bojila najobicnijom cetkicom i Korelu i kobajagi pokusala da napravim nabore na rukavima da ne bi delovali ko od plastelina... malo mi je tezhe crtati na kompu.
Pogledajte prilog 72068
Pogledajte prilog 72069

@kojote-ne zovi me seceru, vec sam ti rekla, inace hvala za ostalo
@jeka-svidja mi se jako kako deluje ljubicasto na slici, mada vise vuce na bordo, ali uzivo zaista nema tih boja na suknji, veruj mi da ne bi dobro islo zajedno :)
@unsaie-hvala...valjda :lol:

Ma znas sta, meni se ona tvoja suknja svidja na sta god. Mislim da bi i na ovaj tvoj danasnji prsluk isla odlicno. ;)

Mnogo lepo, btw! Prsluk je diiivan.
hvala, hvala
prsluk je Mexx-ov, kupila sam ga za male pare u jednom outlet-u, i mnogo ga volim, a volim da ga uparim sa ovim farmerkama, jer one (sto se na slici ne vidi) imaju mnogo zanimljive stepove u istoj ovoj cigla boji, kao i sare na prsluku

retko koja zena sebi moze da dozvoli horizontalne pruge-svaka cast Vanda na liniji, odlicno ti stoji, mada nista od ovoga nije moj stil
ja bih mozda probala ovaj dzemper na crne duge pantalone, pomalo zvonaste na kraju, ne previse elegenatne, vise sportski fazon i cizmama na stiklu

Хаха, Марице, млада сам! :zcepanje:
,,Срела'' ту сукњу у оману, а јако је волим, па сам данас пожелела да је обучем. Те чизме баш не волим, али ми и оне данас ,,наишле''. :) Удобне су.

Хвала, Малавелика, ја баш данас констатовала да ми је већина блуза и џемпера са хоризонталним штрафтама! :) Ваљда ми је то неки укус у последње време.

Хаха, Марице, млада сам! :zcepanje:
,,Срела'' ту сукњу у оману, а јако је волим, па сам данас пожелела да је обучем. Те чизме баш не волим, али ми и оне данас ,,наишле''. :) Удобне су.

A da vidiš mene kakva idem na posao...:eek: šokirala bi se...:zcepanje:
Prošle nedelje sam išla u ski-pantalonama i perjanoj jakni i onim džombastim cipelama za šetnju po snegu...
Ove nedelje sam malo uljudnija ali nije ni prići lepom...:lol:
Ne smem ni da kačim slike... kao medved sam...:mrgreen::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back