Šta nosim danas - Vol. 2

Baš nating spešl, TFY duks, Adidas donji deo trenerke i Puma tašnicu (sve staro i malo iznošeno, al' me gusta mucho da cunjam ovako):

408328_149891641820405_1905044033_n.jpg

Slika je bzvz, al' kada sam već škljocnula pre izlaska, da okačim...

Za sutra sam pripremila nešto spešl (za promenu). :)

Dan IIa@

...sve odabrano je sjajno i bas mi je po ukusu...samo, neka me Baby ispravi, mislim da bi trebalo sebe da skljocnes...mozda i ne, pojma nemam zapravo, ja sam mislila da je to uslov:lol:

Hvala ti,da ne zbunjujem obrisala sam prilog,nisam videla da je to uslov,za svaki post.Mislila sam jednom je dovoljno.Skljocam se u ponedeljak pred polazak ponovo. i postavljam kombinaciju:)

Par slika od proteklih mesec dana...

Mama mi je kupila ove Kikiriki pantalone. Nemam blage veze šta ću sa njima jer su do zla boga drečave, tako da sam ih nosila samo onih par dana kad je mama dolazila kod mene u Beograd, čisto da je ne uvredim. Iz nekog neobjašnjivog razloga, svi ljudi oko mene su bili oduševljeni njima. Ili me zezaju...
scaled.php

Ovo sam nosila jedan dan prošle nedelje. Zaustavio me neki stariji čikica na ulici da me pita da li sam dizajner po profesiji. Kad sam mu rekla da sam elektroinženjer, bio je začuđen kako to da se njegove koleginice tako maštovito oblače... :) Onda sam se ja vratila kući i uslikala kombinaciju.
scaled.php
scaled.php

Ovo nosim danas. Jako slično, samo druga haljina... E da, kad sam videla na TV-u 30 stepeni, odustala sam od čizama i na nogama imam baletanke. Zbog fotkanja sam kasnila na posao 20 min btw, al pošto baš i nemam nešto posla, pretpostavljam da mi se prašta... :P

scaled.php
scaled.php

Eto... Imam još slika ali ćemo to drugi put...

Par slika od proteklih mesec dana...

Mama mi je kupila ove Kikiriki pantalone. Nemam blage veze šta ću sa njima jer su do zla boga drečave, tako da sam ih nosila samo onih par dana kad je mama dolazila kod mene u Beograd, čisto da je ne uvredim. Iz nekog neobjašnjivog razloga, svi ljudi oko mene su bili oduševljeni njima. Ili me zezaju...
scaled.php

Ovo sam nosila jedan dan prošle nedelje. Zaustavio me neki stariji čikica na ulici da me pita da li sam dizajner po profesiji. Kad sam mu rekla da sam elektroinženjer, bio je začuđen kako to da se njegove koleginice tako maštovito oblače... :) Onda sam se ja vratila kući i uslikala kombinaciju.
scaled.php
scaled.php

Ovo nosim danas. Jako slično, samo druga haljina... E da, kad sam videla na TV-u 30 stepeni, odustala sam od čizama i na nogama imam baletanke. Zbog fotkanja sam kasnila na posao 20 min btw, al pošto baš i nemam nešto posla, pretpostavljam da mi se prašta... :P

scaled.php
scaled.php

Eto... Imam još slika ali ćemo to drugi put...

sviđa, sviđa, sviđa mi se :klap:
ovo sa haljinama razume se:)

možeš li ih molim te uslikati položene na krevetu:flert:
imam od prošle godine još jedan materijal koji je kupljen za haljinu jesenju, pa nije došao na red :lol:

prva kombinacija...i jesi i nisi ti :lol:
vidim i ja da svi nose te cvetne glindžave pantalone, nisu mi ružne ali ne mogu da ih zamislim na sebi nikako

Trilijan
Prva kombinacija :think: nije nesto sto bih nosila, jer bas nisam ljubitelj tih hlaca, ali ok.
Druga kombinacija mi se najvise svidja, posebno sto nosis teksas janku (sako), to daje jos bolji izgled cijeloj kombinaciji.
Treca kombinacija, onako, haljina iz druge kombinacije mi je mnogo ljepsa i bolje ide na teksas sako.

Одлична комбинација.
Особито ми се свиђа тај привезак на другој фотки... :)

Hvala :) Imam isti privezak u varijanti boje kajsije, on mi je jos i vise svidja, pravi za zene vage :lol:

gde god nađeš zgodno ogledalo, ti sličku opali :D
sviđa mi se razbijanje ovih plavičasto sivih tonova šarenijom ešarpom :)
kao što vidite, trenutno samo ešarpe gledam :lol:

:D

i ja sam nesto u fazi tih sarenih osvezenja; ove cipkaste jednobojne nosicu tek kada se leto povuce u potpunosti :D

Pogledajte prilog 254497

Back