baby girl 91
Veoma poznat
- Poruka
- 10.591
Meni je ovo skroz slatko, a posebno mi se svidja sto to je obuca crvena, takodje narukvica i torbica.Svadba, svadba izdanje...preko je bio laneni sakoic boja marelice...pokusaj retro stila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ovo skroz slatko, a posebno mi se svidja sto to je obuca crvena, takodje narukvica i torbica.Svadba, svadba izdanje...preko je bio laneni sakoic boja marelice...pokusaj retro stila...
Svadba, svadba izdanje...preko je bio laneni sakoic boja marelice...pokusaj retro stila...
Najvise mi se dopada prva kombinacija za setnju, a medaljon je dosao kao savrsen detalj. 

...jutarnja kafa - skroz desno, popodnevna sa drugom (koji btw prezire moj ukus), vecernje vidjanje (verovatno ponovo uz kafu) sa drugaricom...tacno se vidi promena svetla u mom, da oprostite, klozetu
...
, sta mogu kratko ogledalo

Eeee u sta mi ode danasnji dan...jutarnja kafa - skroz desno, popodnevna sa drugom (koji btw prezire moj ukus), vecernje vidjanje (verovatno ponovo uz kafu) sa drugaricom...tacno se vidi promena svetla u mom, da oprostite, klozetu
...
Pogledajte prilog 252856Pogledajte prilog 252855Pogledajte prilog 252854
...na trecoj imam sive baletanke, na drugoj neke drap poludrvene platforme a na prvoj crne lakovane baletanke...da vam prepricam, sta mogu kratko ogledalo

Evo mene danas, pred odlazak na kafenisanje sa forumašicama.
![]()
![]()

Evo mene danas za rucak i setnju. Jedno te isto, al se na jednoj slici lepo vidi haljina, na drugoj sandale, na trecoj ogrilca.
U papucama zamalo da polomim glavu par puta![]()
.
Like a fairy...Evo mene danas za rucak i setnju. Jedno te isto, al se na jednoj slici lepo vidi haljina, na drugoj sandale, na trecoj ogrilca.
U papucama zamalo da polomim glavu par puta![]()