Sta niste

Ni ja nisam gomilu stvari sa spiska al sam zato neke preforsiro tipa cigare, alkohol, drozica, privodjen 4-5 puta, doduse sva apsenja pre 18 god.
Kost sam lomio na nozi u osnovnoj skoli, a koji kaze da je pevo karaoke i radio pirsinge taj se i cmako s muskima :per:

Ni ja nisam gomilu stvari sa spiska al sam zato neke preforsiro tipa cigare, alkohol, drozica, privodjen 4-5 puta, doduse sva apsenja pre 18 god.
Kost sam lomio na nozi u osnovnoj skoli, a koji kaze da je pevo karaoke i radio pirsinge taj se i cmako s muskima :per:
Tražiš nekog, macane? :per:

Da li proizilazi da žene koje imaju pirsinge imaju i povišen prag bola, pa mogu opušteno i u guzu?

Ja sam pevao karaoke.
Još gore, pevao sam u horu.
Još gore, osvajali smo i medalje i cmakao sam se sa muškim kad su nam ih dodeljivali..

Baš me zanima koju ćeš teoriju inskostruisati...

Poslednja izmena:

Nisam 9, 12 i 19. :lol:

Za 9 i 19 se nadam da neću, a za 12 garantujem da neću. :hahaha:

Nemam spisak.
Imao sam neke ciljeve i planove za život koje sam realizovao i sad uživam.
Spisak ne nameravam ikad da pravim. Da se niko ne uvredi, ali taj spisak mi deluje nekako detinje.

U redu, imam i ja neke želje koje nisam ispunio, ima vremena, ali da radim spisak i da štikliram kako koji broj rešim ipak mi nije nekako zrelo.

Nisam iskusio 6 sa ove liste.

Samo mi je zbog 19 žao, ali sad sa preko 55 godina i 108 kila ne verujem da će neko da preuzme odgovornost da me obučava da skačem iz padobrana, pa da npr polomim skočni zglob.

Žao mi je i što nisam leteo helikopterom, ama to još uvek mogu, ako platim. Avionima sam se naleteo, po 5-8 letova godišnje od 15. godine to je preko 250 sigurno, možda i 300. Ali helikopterom nijednom.

Žao mi je i što jesam iskusio 3, 8 i 16 -- nije mi to trebalo, al' jbg.

Ama jel imate neki svoj licni,sta bi,a jos niste?

Nemam zamisli
Ono što nisam ranije htela, ne želim ni sad, a ono što sam htela sam uradila već, tako da te fore umreću a nisam ovo ili ono... Meni su prilično klinačke, ne moramo svi da probamo sve da bismo bili srećni, štaviše većinu sa tog spiska ne bih nikad ni uradila jer mi se uopšte ne sviđa

Ništa lomljenje sopst.kostiju, pirsing, tet i pederastija, karaoke ne, uhapšen ne, slatko haha "iz padobrana skakao" ne, al jesam padobranom od 4.god, vozio se i sportskim avionima i jedrilcama i ništa lepše od mirisa avionskog hangara, tako da se nisam drogiro, jer znam sebe... nije tozamene ...ima tu sig još nešto, al nisam na kvizu...đenjazdraozdrao....

Ako moze da mi neko objasni sta je pod19?Skakanje IZ padobrana?Rasiris padobran kao lezaljku izmedju dva drveta i skaces IZ njega?ILi izbacis padobran,udjes u ranac u koji je bio spakovan pa iskaces IZ njega? :think:

@ tema,koliko god stvari uradili u zivotu,uvek ce spisak onoga sta nismo uradili biti veci od ispunjenih stvari.

Има ли и неког банџи џампинга?

То бих волео да пробам једном.
Bilo je na Adi Ciganliji,i kad god sam isao tamo (a retko idem,iskreno) ili nije radilo,ili je bila ogromna guzva...Ali cu probati,to sam resio.
To iz aviona je skuplje, paraglajding je puno manje.

U vecini klubova imas i iz aviona skok sa instruktorom (slobodnai pad nekih 30ak sec,i skace se sa krilom,kojim upravlja on naravno),i sa neke manje visine (800m obicno) sa desantnim padobranom koji se sam automatski otvara,i ne moze da se upravlja sa njim. (zbog toga se i skace sa manjih visina,da bi se sletanje grupisalo sto bolje).
Kako vidim kod nas su uglavnom tandem skokovi (sa instruktorom),u nekim zemljama su oba zastupljena. U Rusiji je skok sa 800m bio nekih 50ak evra,tandem oko 100-120,ne znam kako je sada.Nasi deru sa cenama...

nisam bila u zatvoru
ali mislim da nisam mnogo propustila
nisam uradila tetovazu iako me je vuklo da imam leptira na ledjima
nisam pucala iz oružja a kakva vremena dolaze mozda bi trebalo da naucim
nisam pevala karaoke i mislim da bito bila svojevrsna komedija
i nisam se ljubila sa istim polom jer me ne privlaci ljubakanje bez klasicnog tvrdog ishoda

skakanje iz aviona padobranom uz moj strah od visine ostace kao zauvek zatvorena opcija

sve ostalo sam probala radila i radila opet

ali spisak nikad nisam pravila.

Poslednja izmena:

Back