Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
ti i ja to bar znamopa ajde obavezno, hocu jos jednom da padnem na tvoje dlakave grudi
@ tema, zene ne bi smjele da propuste chika crncija![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti i ja to bar znamopa ajde obavezno, hocu jos jednom da padnem na tvoje dlakave grudi
@ tema, zene ne bi smjele da propuste chika crncija![]()
ma daj sta das, samo da ne bude ko onaj klip de babisa umalo nije ispala iz kaiseva kojim je bila vezana za instruktoraako imas iskusnog instruktora za skakanje padobranom, ko moja jedna drugarica iz srednje, ima i da te snime i da se falis
a mozda i jos nesto
fleke - to brisi, a ima i dobra pasta za fleke, preporucujem kome treba![]()
ti i ja to bar znamobaci mi se na junacka prsa
![]()
javicu ti se dedisa pre nego sto se dogodi, ako od mene ostane crvena fleka na podu, da se bar pozdravimo ko ljudi![]()
Po meni samo jedno: da budemo srecniTema je jasna, sta je to sto po vasem misljenju nikako ne bi smeli da propustimo u zivotu?
Tema je jasna, sta je to sto po vasem misljenju nikako ne bi smeli da propustimo u zivotu?
Moji odgovori su redovno prozaicni - Ljubav![]()
Понекад ме нервирају те листе типа топ 10 дестинација које морате, али морате посетити бар једном у животу (значи, пожељно и више пута),
100 књига које треба прочитати за живота, 15 ствари које морате пробати у сексу, иначе као и да га немате, 20 ствари које вас чине правим Београђанином...
Знам да ово није таква тема, али ме подсети.![]()
ovo je za osmeh danaNe treba propustiti forum
Tema je jasna, sta je to sto po vasem misljenju nikako ne bi smeli da propustimo u zivotu?