Sta nikako ne bi smeli da propustimo u zivotu?

ako imas iskusnog instruktora za skakanje padobranom, ko moja jedna drugarica iz srednje, ima i da te snime i da se falis
a mozda i jos nesto :lol:
fleke - to brisi, a ima i dobra pasta za fleke, preporucujem kome treba :aha:
ma daj sta das, samo da ne bude ko onaj klip de babisa umalo nije ispala iz kaiseva kojim je bila vezana za instruktora :lol: kad sam se bacila u morske dubine, mogu da se vinem i u nebesa :heart:
al dobro bolje i fleka, nego spora smrt od tumorise il tako neceg :sad2: pa da se jos pretvorim u zlu dzangrizavu babetinu :neutral:

Понекад ме нервирају те листе типа топ 10 дестинација које морате, али морате посетити бар једном у животу (значи, пожељно и више пута),
100 књига које треба прочитати за живота, 15 ствари које морате пробати у сексу, иначе као и да га немате, 20 ствари које вас чине правим Београђанином...

Знам да ово није таква тема, али ме подсети. :)

Moji odgovori su redovno prozaicni - Ljubav :aha:

Dobro bre Ljubinka jel moze neki post da se napise a da se ne apostrofira ljubav ??? :confused:
Pa onda taksativno nabrajanje koga treba voleti...:dash:
Znas :

Ne treba propustiti nekoga i ne voleti, nisi los covek ako nekog i ne volis.
Ne treba propustiti imati stav i hrabro ga izneti ne hajuci da li ce te ljudi zbog toga manje voleti.
Ne treba prospustiti reci NE i nauciti da se ne ljutis kad ti drugi kazu to isto.
Ne treba propustiti da frkces okolo i budes ljut na ceo svet, a onda za par dana shvatiti kako je to bilo glupo
Ne treba propustiti da budes ljut a onda za par dana shvatiti kako si bio potpuno u pravu.
Ne treba propsustiti reci "Izvini " ako shvatis da je tvoje frktanje nekoga zabolelo
Ali ne treba propustiti ni reci " Je.bi.te se u pravu sam" kada shvatis da je tvoje frktanje bilo opravdano.

Ne treba propustti dobro se zagledati u sebe i svoje mane i neke menjati a neke ljubomorno sacuvati.
Ne treba propustiti biti apsolutno nesavrsen i ziveti sa tim u miru.
Ne treba propustiti reci tebi da si nekad mnogo dosadna ali da je tvoje bivstvovanej na forumu nista manje vredno nego moje.

To je moja danasnja lista...misli malo o njoj !

Понекад ме нервирају те листе типа топ 10 дестинација које морате, али морате посетити бар једном у животу (значи, пожељно и више пута),
100 књига које треба прочитати за живота, 15 ствари које морате пробати у сексу, иначе као и да га немате, 20 ствари које вас чине правим Београђанином...

Знам да ово није таква тема, али ме подсети. :)

A kad znas da to nije tema sto se javljas da kazes sta te nervira...za to postoji sasvim druga tema!

Poslednja izmena:

Back