Šta ne volite na ženama?

Svakako si torbao. Kazes joj mosha ahahahah i odes i dalje se smejes niz hodnik.
Sta ti znaci to lose si torbao? Seks nije tango. Sve sto treba je da si napaljen i koliko toliko u elementu. i ako si ti uzivao seks je dobar, ako ona nije, znaci da se ne poklapate, ne da si ti los ili ona. Osim, ako se bez veze ponasas tokom seksa. Ispricas joj vic o dve guzice pred seks. A i to da je, barem si se zezao na cudan nacin.
Haha, pa zezam ga malo, vidis da se uhvatio toga i ne popusta.

Bolje na vreme odustati i "mozda" pogresiti nego naiebati.
Pa šta i ako pogrešiš?

Ne pretpostavljaj... Usudiš se, pa ako pogrešiš ideš dalje. Hajde, jednom se živi!

Kao da su nam svi izbori uvek pravi, ne mislim samo na partnere već i na ostale životne odluke (školovanje, posao... svašta nešto). Probaš, pogrešiš, naučiš lekciju i cepaš dalje.

Te fore ono nesto, skljocaj joj prekidace. Pa nije ona trafo stanica brate.
Mogu i ja tako da se iskljucim dok mi ona pusi i da razmisljam o racunima, star treku, letovanju, pa malo se i napalim, cisto da stoji gore, a onda i nju pustim da joj splasne u ustima i uspanici se da ne radi nesto kako treba. To moze sat vremena da traje bez problema.

Pa šta i ako pogrešiš?

Ne pretpostavljaj... Usudiš se, pa ako pogrešiš ideš dalje. Hajde, jednom se živi!

Kao da su nam svi izbori uvek pravi, ne mislim samo na partnere već i na ostale životne odluke (školovanje, posao... svašta nešto). Probaš, pogrešiš, naučiš lekciju i cepaš dalje.
Ne govorimo mi o istoj stvari. Ne bojim se ja torbanja nego zavlacenja.

Ma ONS nisu moj fah, to mi je kao posecivanje puffova.
Brate, ONS ne postoji. To su retke situacije, tipa da te riba odvuce kuci s rejva jer je na eksu. Ons je izmisljen da bude pandam jednom drugom sindromu loseg odnosa. A to je sirius rilejshnship klauzula pre nego sto ste usli u intimu. Poput te tvoje. Moras da je zivkas 5x na dan a niste se ni kresnuli a vec zivite zajedno. E takve obicno iznesu : waaa, pa sta ti mislis da sam ja? Seks za jedno vece me ne interesuje.

Brate, ONS ne postoji. To su retke situacije, tipa da te riba odvuce kuci s rejva jer je na eksu. Ons je izmisljen da bude pandam jednom drugom sindromu loseg odnosa. A to je sirius rilejshnship klauzula pre nego sto ste usli u intimu. Poput te tvoje. Moras da je zivkas 5x na dan a niste se ni kresnuli a vec zivite zajedno. E takve obicno iznesu : waaa, pa sta ti mislis da sam ja? Seks za jedno vece me ne interesuje.
Brate, po zapadu se ljudi heftaju nakon par sati dopisivanja na Tinderu. To je cak ekspresnije i od tog klasicnog ONS.

Brate, po zapadu se ljudi heftaju nakon par sati dopisivanja na Tinderu. To je cak ekspresnije i od tog klasicnog ONS.
Ne heftaju se posle sat vremena tindera. To je sve marketing. Ziveo sam na zapadu. Da, zenske su s manje inhibicija, odnosno kod nas su ljudi zatucani tradicionalno, ali i dalje treba da se upoznate i kliknete, e kada kliknete ona nema inhibicije, zeli ga kao bilo koje normalno seksualno bice i samostalna je. Ne ucenjuje te brakom, vezama, nego kako stvari same od sebe odu. Pa ako se ne desi boze moj. Takodje manje patologije ima nego kod nas. Ovde ce da se poda liku koji je, pa ono, patoloski slucaj. Tila klinka se zaljubi u malog boksera s dosijeom u policiji. Njemu se poda. Tamo ima takvih, ali ima i dosta normalnih devojaka. Uzbudjujes je ti, a ne tvoja sociopatija ili suicidalne tendencije.

Ne heftaju se posle sat vremena tindera.
O, ima svacega. Video sam i cuo zaista svasta.
Ziveo sam na zapadu.
Di, di
Da, zenske su s manje inhibicija, odnosno kod nas su ljudi zatucani tradicionalno, ali i dalje treba da se upoznate i kliknete, e kada kliknete ona nema inhibicije, zeli ga kao bilo koje normalno seksualno bice i samostalna je. Ne ucenjuje te brakom, vezama, nego kako stvari same od sebe odu. Pa ako se ne desi boze moj. Takodje manje patologije ima nego kod nas. Ovde ce da se poda liku koji je, pa ono, patoloski slucaj. Tila klinka se zaljubi u malog boksera s dosijeom u policiji. Njemu se poda. Tamo ima takvih, ali ima i dosta normalnih devojaka. Uzbudjujes je ti, a ne tvoja sociopatija ili suicidalne tendencije.
To je sve istina. I nisu toliko materijalno orijentisane (na sta se nasi myski uvek zale na nase i sto je, rekao bih, istina), samostalnije su i sposobnije, visi standard blabla, te je onda to u posve drugom planu ili nebitno.

O, ima svacega. Video sam i cuo zaista svasta.

Di, di

To je sve istina. I nisu toliko materijalno orijentisane (na sta se nasi myski uvek zale na nase i sto je, rekao bih, istina), samostalnije su i sposobnije, visi standard blabla, te je onda to u posve drugom planu ili nebitno.
Pa ima ako se ne pazis. Ne znam da li je to tada bio nekakav trend, fetis, updadale u wc na zurkama i prilazile pijane, uradjene, sta vec da gledaju kako pisas. Ne znam zasto bas to. Ali vodis se nekim pravilima. Pogotovu ako si u vecem gradu. Ako je devojka uroljana preko neke mere, jeste lako s njom u krevet, ali iz bezbednosnih razloga kazes da to nije dobra ideja. Isto kao i sa promiskuitetnim ponasanjem. Jedno je seksualna devojka, drugo promiskuitetna. Std u najavi.

Back