sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Ekskrementi su sastavni deo zivota, ne vidim problem.Dupe ko dupe, ali krv prodje na pantalone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekskrementi su sastavni deo zivota, ne vidim problem.Dupe ko dupe, ali krv prodje na pantalone
Fake ko kuca. To bi znao da si ikad prisao blize od 5 metara nagom zenskom telu.
Ni ja, samo komentar na cipka vs gace za dobijanje.Ekskrementi su sastavni deo zivota, ne vidim problem.
Postoji dobar fejk i los fejk. Nista nije crno-belo.Fake ko kuca. To bi znao da si ikad prisao blize od 5 metara nagom zenskom telu.
Niie, ali je jedno sigurno - ti si debilcina.Postoji dobar fejk i los fejk. Nista nije crno-belo.
Kmek.Niie, ali je jedno sigurno - ti si debilcina.
Aj jos neku nataliju, care, dok ti dusa isce albanskoga penisa
Evo 19 strana cekam da neki genius zakljuci da sam gej zato sto imam kriterijume.Aj jos neku nataliju, care, dok ti dusa isce albanskoga penisa
Sta si zapenio s njima i kog briga za njih, potrefilo se da je zenska Ruskinja.Pa ti postavljaš rusomajmune
Ti sad tu nesto objasnjavas kao da sam se zalio na nesto.Postavio si kao temu. Dobro, tvoja lista, nikakvo sveto pismo. I ljudi došli ćaskaju, malo se peckaju, zezaju. Među tim ljudima i žene. I ti im poturaš pod nos gola dupeta, ke ke ke. Šta čovek da kaže.
Nisi ti gej, ti samo zudis za albanskim penisom, nema to veze sa seks.orijentacijom. A svakako je i to kriterijum.Evo 19 strana cekam da neki genius zakljuci da sam gej zato sto imam kriterijume.
Cestitke, Emilia!
današnji dan nije mogao početi gore. prvo sam ispred zgrade videla razbijena ptičija jaja očigledno ih neko zgurao sa terase. a onda sam naišla na dečija kolica u bukvalno savršenom stanju, još uvek topla od bebe, ostavljena na sred livadice dakle ne ni pored kontejnera nego na sred ničega
očigledna tema dana je napuštena beba. samo još da skontam koja beba je u pitanju očigledno ja
A, pa to su bubregare.
Мени су и даље сеси.A, pa to su bubregare.
One manje duboke, ali isto tako pamucne su nekada davno zvali „vragolanke“, jer su bile preizazovne.![]()
![]()
Nije jasno zasto ti je taj komentar o Gorancima/Albancima toliko prodrmao kavez.Nisi ti gej, ti samo zudis za albanskim penisom, nema to veze sa seks.orijentacijom. A svakako je i to kriterijum.
Jer mi se smecari koji tako razmisljaju gade.Nije jasno zasto ti je taj komentar o Gorancima/Albancima toliko prodrmao kavez.
Boli me ***** i za Albance i Gorance i bureke koje savijaju. To je zapravo jedino razmisljanje u tom smeru.Jer mi se smecari koji tako razmisljaju gade.
Evo svi cekamo da ti pokrenes neku ostroumnu zajebanciju.Sto se tice same ove teme i one kopije ove teme, to kapiram kao jednu veliku tupavu zajebanciju, sto nije lose imati s vremena na vreme.
Ali eto, i takve teme useru rasisticka goveda.
Da, hteo si da budes duhovitBoli me ***** i za Albance i Gorance i bureke koje savijaju. To je zapravo jedino razmisljanje u tom smeru.
Zasto bih? Ja nisam zabavna osoba.Evo svi cekamo da ti pokrenes neku ostroumnu zajebanciju.
Tačno. Mnogo daviš s tim SJW sranjima.Zasto bih? Ja nisam zabavna osoba.