ANDREJ MK
Primećen član
- Poruka
- 545
Beli sir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ribu u bilo kakvom izdanju
ja neko leto, celo leto nisam okusio ni komadić mesa, i osećao sam se dobro
mislio sam da mi meso ne fali
ali kad sam došao kući, i skinuo šunku sa tavana, sve su mi ruke drhtale![]()
Ja tako kad vidim pršutu, Nikšićko pivo i masline!ja neko leto, celo leto nisam okusio ni komadić mesa, i osećao sam se dobro
mislio sam da mi meso ne fali
ali kad sam došao kući, i skinuo šunku sa tavana, sve su mi ruke drhtale![]()

izvoli doćiJa tako kad vidim pršutu, Nikšićko pivo i masline!![]()
ti si prva od koje sam čuo da ne voli gomboceKnedle sa šljivama

Jesu bezveze!ti si prva od koje sam čuo da ne voli gomboce![]()
Gusti jogurt, džigericu (sem ako nije bukvalno besprekorno začinjena i pripremljena), paradajz, cveklu, masline, riblju čorbu, kajsije, breskve (sem nektarina), turšiju i zapravo manje-više bilo šta ukiseljeno, kao npr. kiseli kupus. Sa možda izolovanim izuzetkom kiselih krastavčića. Nisam ljubitelj suvih smokvi i grožđica. Ne podnosim one kupovne sitne kolače. Od insekata ne volim ništa sem mogu da svarim ako su larve i svici. Ne volim pečenje ili šarana ili tako nešto kad su skroz u masti, ono da je na sve strane. Nisam neki preterani ljubitelj šampinjona (sem ako nisu nekako pikantno i s ljubavlju spremljeni, dakle ne samo još jedan dodatak ubačen u jelo radi hranljivosti). A ni puževa nešto baš. Veliki broj mlečnih prerađevina ne mirišem nešto baš (kisela pavlaka, pojedini sirevi). Kao ni pomela. I većine napolitanki. Ne konzumiram kečap uglavnom. Majonez retko. Uglavnom se trudim da ne jedem prženo na (ili kuvano u) industrijskom ulju. Hleb retko, skroz obični beli gotovo nikako. Neoljuštene kuvane paprike. Pojedine knedle.
Pa sta ti volis da jedes covece uopste?Gusti jogurt, džigericu (sem ako nije bukvalno besprekorno začinjena i pripremljena), paradajz, cveklu, masline, riblju čorbu, kajsije, breskve (sem nektarina), turšiju i zapravo manje-više bilo šta ukiseljeno, kao npr. kiseli kupus. Sa možda izolovanim izuzetkom kiselih krastavčića. Nisam ljubitelj suvih smokvi i grožđica. Ne podnosim one kupovne sitne kolače. Od insekata ne volim ništa sem mogu da svarim ako su larve i svici. Ne volim pečenje ili šarana ili tako nešto kad su skroz u masti, ono da je na sve strane. Nisam neki preterani ljubitelj šampinjona (sem ako nisu nekako pikantno i s ljubavlju spremljeni, dakle ne samo još jedan dodatak ubačen u jelo radi hranljivosti). A ni puževa nešto baš. Veliki broj mlečnih prerađevina ne mirišem nešto baš (kisela pavlaka, pojedini sirevi). Kao ni pomela. I većine napolitanki. Ne konzumiram kečap uglavnom. Majonez retko. Uglavnom se trudim da ne jedem prženo na (ili kuvano u) industrijskom ulju. Hleb retko, skroz obični beli gotovo nikako. Neoljuštene kuvane paprike. Pojedine knedle.
Pa sta ti volis da jedes covece uopste?
Ne spavas ,ne jedes ...od cega zivis od vazduha![]()
A u brate mili zar i pitu...Sve ostalo, što nije imenovano?
Ne volim, hajde, ni pitu od višanja. I kad se kolači ono baš mešaju...tipa kolač koji ima čokoladu i npr. piškote, plazmu i slično, bude i voćni, im neki žele. I obrnuto ako fina voćna torta odjednom ima dosta čokoladnog.
ni salame
Kupus sarme sa slaninom.Fujjj!
Slaninu u svim oblicima, pileće batake i gulaš.
Slaven živi od ljubavi..to je najlepša hrana na svetuPa sta ti volis da jedes covece uopste?
Ne spavas ,ne jedes ...od cega zivis od vazduha![]()