електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Иду ми на ону ствар људи који све раде на специјалан начин, као - здравији. Турање хељде, спелте и остале птичје хране нпр.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ovim uslovim i pri ovoj pameti ne bih jela tog krokodila ..jedino ako bi mi zivot zavisio od toga .ovako brrr (Ma kačio sam slike ovde....
Evohttps://forum.krstarica.com/threads/sta-ste-danas-jeli.35805/page-51#post-36613642
spelta je najstarija žitarica i bila je nekada osnovna hrana, heljda nije zitarica i oduvek se koristila na nasim prostorim i dan danas se koristi , osebno uko Zlatibora, Uzica, i tih krajeva..pita od heljdinog brasna je specijalitet tog dela Srbije a ustvari je staro nase jeloИду ми на ону ствар људи који све раде на специјалан начин, као - здравији. Турање хељде, спелте и остале птичје хране нпр.
Pa sta to je gore nego na pekara i mek nacin,jasno je da stari nacini izumiru a posto sve namirnice megaproizvodnje spricaju da se mora traziti alternativa,do juce nismo znali sta je gluten a ni zasto nam se spava posle njega,pa kad vec dangubimo na netu malo se informisemo i trazimo resenje u heljdiИду ми на ону ствар људи који све раде на специјалан начин, као - здравији. Турање хељде, спелте и остале птичје хране нпр.
Jel voliš mekike meheheškembiće ne mogu brate a ni morske stvari osim ribe
ahaJel voliš mekike mehehe
Pa sta to je gore nego na pekara i mek nacin,jasno je da stari nacini izumiru a posto sve namirnice megaproizvodnje spricaju da se mora traziti alternativa,do juce nismo znali sta je gluten a ni zasto nam se spava posle njega,pa kad vec dangubimo na netu malo se informisemo i trazimo resenje u heljdi
spelta je najstarija žitarica i bila je nekada osnovna hrana, heljda nije zitarica i oduvek se koristila na nasim prostorim i dan danas se koristi , osebno uoko Zlatibora, Uzica, i tih krajeva..pita od heljdinog brasna je specijalitet tog dela Srbije a ustvari je staro nase jelo
Ja isto patim za babom, nisam se najela ko čovek otkako je umrlaJbg ja bih najradije kad se vratim iz skole kod babe na paradajz corbu,pa pire i batak,pa punjene ljute paprike,pa sladak kupus,al nema baba umrla niko da je nasledi