Šta nazvati po Vučiću?

Veliki promašaj u sportu, kad lopta ode 20 metara od gola ili ono što se nikad ne dogodi Jasni Šekarić odnosno Saši Đorđeviću.

Veliki promašaj a bila je odliča šansa.
Da da totalno Vučić u ključnim momentima meča.

Mislim da bi planina jedino bila adekvatna.

Siguran sam da postoji barem neki neimenovani vrh negde.
Одлична идеја! Вучићева Планина! Како то моћно звучи!
Isto sam pomislio na neki moćni, planinski lanac.
Recimo kao što postoje Dinaridi, da postoje Vučeridi.
Ili neko najbistrije jezero u kojem se ogleda čistoća duše, kao što je npr. Flathead Lake u Montani:

jabhh85hc3f61.jpg

Može i sjeverokorejsko Nebeski jezero koje leži u krateru vulkana:

FHAf-VUZZ7XLRR0D7xgwc7yJm8bwyK7-22WBGf2x4zg.jpg

Moglo bi ga se nazvati "Jezero proroka Aleksandra".

Dlakavi mladež na vidnom mestu.

Treba da odeš da ti neko pogleda to.
Znam znam već sam išao i treba opet, imaš li preporuku ?
Doktor Marinika, ona sa velikim uspehom radi uklanjanje Vučića, ne vraća se i ožiljci brzo nestaju.

Председник Вучић је својом Борбом за Србију и Србски Род, у овом тешком времену, заслужио да буквално сваки град или село и насеље добије назив по њему.
Типа, Вучићград, Вучићево, Вучићево Ужице, Вучево, итд, итд.
To moze da bude i Tome Vucic Perisica.Bolje,Aleksandra Uzice Vucica,Aleksandra Vucica Brijanje,Nerodimlje Aleksandra Vucica,Pustinjak Aleksandra Vucica...

Na putu ka Nišu ima i selo zloslutnog imena - Vučićevo Zlokućane. Kažu da tu niko ni sa kim ne govori. Stalno se svađaju, pa selo zato nosi ovakvo ime.

- Ljubomora je na sve strane. Što bi trebalo da imaš komšiju, on ti nakaradno misli, što bi trebalo da imaš kuma ... da ne pričam - kaže Živica Perić iz Vučićevih Zlokućana.

I njen komšija Tomica Stojanović kaže da su ljudi u tom mestu zli i da je mentalitet takav.

- Ako im ne date, neće da sarađuju, čine samo iz koristi - kaže Tomica u emisiji "Aktuelnosti" na "Happy" TV.

Back