Šta nas privlači kod žena - virtualno :-) ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Твоја симпатија одбија моју помоћ, и осим што има потребу да ажурира своје постове након што их прочитам и одговорим на њих, има проблема са видом.

Зато ћу ја да се повучем и оставим вас на миру да се не слажете :cool:
Veoma mudro kolega i prihvatljivo kolega.. pa nije to neka viśa matematika....

I za vašu obavijest, ja uvek revidiram svoje postove, budite pristojni i strpljivi tih 15 minuta,.. saberite se, oduzmite,.. ili šta već volite...
Računam na vas ubuduće (i na tih 15 minuta ) :kafa:

I za vašu obavijest, ja uvek revidiram svoje postove, budite pristojni i strpljivi tih 15 minuta,.. saberite se, oduzmite,.. ili šta već volite...
Računam na vas ubuduće (i na tih 15 minuta ) :kafa:
Професоре, предлажем Вам да научите да ревидирате своје постове пре објаве. Знате, када откуцате поруку, имате опцију да исту пажљиво прочитате пре него што је објавите, без икаквог временског ограничења.

Разумем да Ви имате нешто што нема ниједан други форумаш -- лајф -- и да немате времена да се бавите небитним стварима попут ове. Али било би лепо да одвојите мало времена, и уместо што сликате женске задњице и беспотребно их постављате на Крстарици, научите основне ствари.

Све најбоље, професоре. Нећу више да љубоморишем.

Jedna ozbiljna tema od neozbiljnog mene :D .
Jeste li razmišljali šta vas privuče, kod ovih naših virtualnih Dama ili žena ?
Ja jesam,..
Ali hajde prvo da vas taknem da razmislite, da ne sufliram.
Hvala na iskrenim odgovorima.
Pogledajte prilog 1750658
Kakve Zverčice najradije lovite ?,.. pitome, krotke, pametne, duhovite,.. ? Ja baš ovakve kao na animaciji :)

ps: Nameće se pitanje, Šta bi dame pisale u ovoj temi. Pa, neka bude - direkt u srce - Šta misle čime će nas oprediliti :).​

“Моја” је имала све али ја нисам имао ****

Твоја симпатија одбија моју помоћ, и осим што има потребу да ажурира своје постове након што их прочитам и одговорим на њих, има проблема са видом.

Зато ћу ја да се повучем и оставим вас на миру да се не слажете :cool:

Nastavite caskati, molim :)
Ja sam odgovorila na pitanja tako da necu vise ometati vasu naucnu raspravu.

:cao:

Професоре, предлажем Вам да научите да ревидирате своје постове пре објаве. Знате, када откуцате поруку, имате опцију да исту пажљиво прочитате пре него што је објавите, без икаквог временског ограничења.

Разумем да Ви имате нешто што нема ниједан други форумаш -- лајф -- и да немате времена да се бавите небитним стварима попут ове. Али било би лепо да одвојите мало времена, и уместо што сликате женске задњице и беспотребно их постављате на Крстарици, научите основне ствари.

Све најбоље, професоре. Нећу више да љубоморишем.
predlažem da uprava foruma razmisli o predlogu gospodina Ružičića i po potrebi i g. Svetozarevom nahođenju, ukine tih 15 minuta,.. tu opciju,.. jer zašto da je ima, ako nee-je koristimo :hvala:
:kafa:

Back