Šta nam ne treba u automobilima: Vozači ukazuju na suvišnu tehnologiju, šta vi kažete?

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A usred zime ne bi dupe zagrejao malo ili ruke na volanu?
Ili ako je vruće ko letos u Bgd, a ti hkadjenje sedišta de se ne znojis?
Ili daljinskim da upalis auto dok se ujutru spremas za posao, a on se lepo zagreje i odledi ti šoferku.
Ili neko te pozove, umesto da tražiš telefon po džepovima, stisneš dugme na volanu…
Ne treba mi to, imam garazu.

Seka persa gedžeti. Ja dok sam zimi palio auto da se ugreje prvo potrošnja mi bila 20+ litara na 100 km. To je samo za žene. Očistim sneg, sednem upalim i odmah vozim. Za 2 minuta krene da greje. U leru autu treba sto god da se zagreje.
Lako je tebi kad jednom mesecno sednes u auto.. Da ga vozis svaki dan, jos kako bi ga grejao iz terpezarije dok pijes jutarnju kafu 😉
Sto se tice potrosnje, nekad mora zmija iz dzepa da se izvadi da bi se uzivalo u nekim stvarima

Ti slobodno možeš da budeš budala u svoja 4 zida nemam ništa protiv da se nauživaš za sve pare.

moras sa budeš konstantan u svojim lažima..ili voziš svakodnevno ili se hvalis kako ti je auto malo prešao za 10 god..ili kupujes novi auto i pregovaras o paketima opreme ili si zadni put put ušao u salon pre 10 godina…imas svojih kontradiktornih primera na porukama koliko hoćeš…

znaci..ili si provokator plaćen da odgovara glupostima na svakoj temi…ili si podvojena licnost koja zaboravi šta je juče napisala, pa sledeći dan potpuno suprotno…

i u krajnjem slučaju, pokazi temu gde si ti nešto konstruktivno doprineo ili zdravo razmenio mišljenja…samo provokacija, podbadanje i uvrede

znaci..ili si provokator plaćen da odgovara glupostima na svakoj temi…
Nije.
On je provokator koji radi za džabe, iz pakosti zbog propalog života.

ili si podvojena licnost koja zaboravi šta je juče napisala, pa sledeći dan potpuno suprotno…
To jeste.

i u krajnjem slučaju, pokazi temu gde si ti nešto konstruktivno doprineo ili zdravo razmenio mišljenja…
Koji si ti optimista...

Back