Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.299
Nije pitanje nego konstatacija
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma spavaju i voze pa kada auto skrene preko linije počne da pišti i razbudi ga i ono drljanje guma preko mačijih očiju. I izgibe jedan a bio je super lik
Od A8 je krenulo, ovi manji su nebitni.Има то и у овим мањим аудијима. Није само А8. Проблем је у томе што више нема ни обичних показивача, већ су све екрани. Нема тастера и полуга, већ само екран.
Jeste naravno i košta 50.000 evra. Sutra da je dostupna nova lada vesta za 7000€ bila bi najprodavaniji auto na svetu.
Jeste naravno i košta 50.000 evra. Sutra da je dostupna nova lada vesta za 7000€ bila bi najprodavaniji auto na svetu.
Pa s obzirom da je Dacia već neko vrijeme najprodavanija očito da i Evropljani vole.Mislis najprodavanija u zemljama treceg sveta?
To sto ti voliš jeftino, ne znaci sa i ostatak sveta tako misli.
i lepo kod gige u supi nadogradiš sve to, i preprodas ladu duplo
Sve je to francusko, motori ,trapovi, sasija....Dačija je odličan auto, vozim službenu koju firu iznajmljuje u Unirentu i bolji auto ja u životu nisam vozio, naravno u toj klasi, da je ne upoređujem sa BMW-om ili Mercedesom. Za italijanske šminkere je zakon. Neverovatno kako su Rumuni uspeli ttoliko da napreduju, ejste da je to francuska licenca, ali ipak se fabrika nalazi u Ittlaiji. A što se viška ttehnologije tiče, ja bih izbacio one ogromen displeje umestto kontrtolne tble. Meni oni smetaju iodvlače mi pažnju.
Ništa ti to ne treba na malom gradskom heču naročito kamera. Ok ako ne znaš da voziš pa ti treba asistencija ovoga i onoga jbg godine.Ti si očigledno Kir Janja i misliš da ti sve to ne treba…
Upozoravanje da si prešao punu liniju ili kamera pri parkiranju sigurno nisu statusni simbol… Ima toliko korisnih stvari koje znacajno povećavaju i sigurnost i komfor u toku vožnje.
Izvadi se zmija iz džepa, i malo se uživa u sadasnjem trenutku, jer život brzo prodje…
Po snegu je bolji džip a po severnom polu guseničari imaju veliku prednost u odnosu na automobile. Amfibija je isto korisna u močvarnim predelima pa ih ipak ne kupujemo osim ako ne bacamo pare iz obesti.