Šta najviše volite od modnih dodataka?

Pošto još uvek traje zima, kao omiljeni modni dodatak ću navesti šal, posebno onaj tipa oversized.
A inače su mi jako lepi dodaci satovi i kaiševi, nakit ko nakit već manje-više.
Od samog njega bih uvek na prvo mesto stavila minđuše, zatim prsten, ogrlicu pa narukvicu (to je neki moj vid hijerarhije).

Mnogo mi se dopada način na koji ešarpe osveže neki look, one su veoma zahvalne za kombinovanje na jesen i u proleće.
Cvetne, prugaste, tufnaste, pa i jednobojne... Ma, svakakve...
Sjajno idu uz teksas i kožne jaknice.

- - - - - - - - - -

Ja volim da vidim na nekom one ogromne mindjuse u obliku alki bas mi deluju ono super a male mindjuse mi nesto dodju kao neprimetno jbg !
Meni alke opasno dobro izgledaju na visoko pokupljenu kosu u, recimo, konjski rep, ko ume da ih nosi. :ok:

mindjuse1.jpg

Mnogo mi se dopada način na koji ešarpe osveže neki look, one su veoma zahvalne za kombinovanje na jesen i u proleće.
Cvetne, prugaste, tufnaste, pa i jednobojne... Ma, svakakve...
Sjajno idu uz teksas i kožne jaknice.

- - - - - - - - - -

Meni alke opasno dobro izgledaju na visoko pokupljenu kosu u, recimo, konjski rep, ko ume da ih nosi. :ok:

I meni isto!

Prstenje ( tačnije prsten na palcu, pod obavezno) i ogrlice.
Nisam elegantni tip..više volim retro stil - ovaj fashion hipsterizam mi je išao na ruku savršeno!
Minđuše ne nosim pošto nemam bušne uši, narukvice takođe ne.

Volim ešarpe ali ne volim da ih nosim pošto imam kraći vrat te mi ne stoje lepo...inače bih ih imala na tone:lol:
Moja mama recimo jako lepo nosi ešarpe i ima ih baš mnogo...uvek ljubomorno bacam poglede na njenu kolekciju..ali džaba, probala sam, ne umem da ih nosim nažalost.

Naočare apsolutno obožavam, od onih sa velikim okvirima, do lenonki ( koje sam nosila više u mlađim danima)...sada sam sklona ovim mačkastijim okvirima
http://3.***************/_Bm3J_k_kSJg/TP4xYbDi97I/AAAAAAAAAGo/29HHOcanyuc/s1600/Tom_Ford_Anouk_Sunglasses2.jpg

I uvek se moraju imati jedne srcaste..jer su zabavne:mrgreen:
_heart_shaped_glasses__by_oceansoflove-d533v50.jpg

Mindjuse najvise (!), narukvice, ponekad kupujem ogrlice i marame. Torbe naravno, mada uvek izaberem jednu torbu pa je koristim dok ne propadne, pa onda kupujem sledecu itd. Dok recimo mindjuse... ni ne znam koliko imam. :)

Prstenje, naocare za sunce i satove ne podnosim. Ne jer mislim da su ruzni... nego ja licno ne volim da ih nosim.

Back