ŠTA NAJVIŠE VOLITE KOD SVOG PSA, MACE, HRČKA!!!

Recimo moj Snupi, to je tolika maza da kad ga jednom neko pomazi on svaki sledeci put kad ga/je vidi cvili za njim/njom. Posebno sto kad se setamo cvili dok ne pocnem sa njim da trcim, totalna blenta.

Lea recimo, mnogo razmazena i ne slusa nikog sem mene i to nekad ni mene ne slusa, a zna sve i sta sme i sta ne sme i da otvara vrata da udje da izadje. Juce je ceo dan prelezala pored leminga i kako koji izadje ona trci oko kaveza i pokusava da ga lize, pa kad se uplase i udju u kucicu ona cvili!!!

Sta volim kod one moje elementarne nepogode?????
Pa aj ovako. volim:
-kad mi za stolom gura njusku pod pazuh, cisto da ne zaboravim da su i njegova usta trenutno prazna!
-Kad me saceka kad dodjem sa posla i totalno odlepi!!!!
-kad me gleda onako blentavo, jer zna da je napravio s..nje
-Kad mi uvali glavudzu u krilo dok gledam film jer iskreno veruje da je zanimljiviji od nekog holivudskog...
-kad me ljubi bez ikakvog materijalnog razloga( keks, kikiriki...itd)
-Kad se uvali u krevet izmedju mene i Tuborga i izigrrava najbolje kontraceptivno sredstvo!!!!!!
-Kad je budala kakva jeste i u tome je dosledan, punih 24/7/365!!!!!!
Eto , to najvise volim kod Dona!!!!!!!

"-Kad se uvali u krevet izmedju mene i Tuborga i izigrrava najbolje kontraceptivno sredstvo!!!!!!"

Izgleda da to svi psi rade:rumenko::D

kod mog teleta volim...
_shto je ogroman a nezan
_takodje odbor za docek nakon posla
_ kad skoci da me zagrli
_kako trazi da ide napolje :rotf:
_kad peva(zavija) i lici na cikicu bez pola zuba(iako ima sve zdrave zube)
_volim negov zashtitnicki stav (iako je plashljiv :D)
_ma sve volim :D

волим га јер је фаца, јер је једна комплетна особа са разноразним манама и врлинама... јер се мази као огромна мачка, воли да га грлимо и да му причам, тепајући :) јер је мица... јер воли да размисли и процени зашто треба да седне по команди пре него сто можда изврши исту :dash:

:D

Ja kod Lakija najvise volim njegove najmekanije usi na svetu,nebiste verovali kako su mu usi mekane i lepe :D :D
I kod Lakija volim i to sto je stalno veseo i njegova radost nikad neprestaje :D :D
A kod Mikija volim njegove okice koje su jako medene i stalno me tusno gleda :D :D
A volim kod Mikija isto sto i kod Lakija sto je stalno veseo i srecan :D :D

pozzzzzzzzz :bye:

Kod mog macka Gandija mi je mnogo sladak njegov nacin da privuce paznju. Onda mi ide za nogama i tiho govori "mrrrrrmrrrrr", onako, krajnje kulturno. A iinace je sav meditativan. Nekad sedne kao sfinga i zagleda se u daljinu kao neki mudrac.

A Frodo (drugi macak) je takodje mnogo meden na svoj nacin. Kad se uzme u narucje, zna da "mazi" shapicama po licu, onako da ne ogrebe kandzicama.

Ne bih mogla da izdvojim nesto posebno, u stvari. Njih dvojica imaju sasvim razvijene (i razlicite karaktere) koji se ispoljavaju na bezbroj nacina, i obojicu ih obozavam, macketine moje :heart:

Poslednja izmena:
znaci ne verujem :evil:
dva puta taman otkucala post,a machak pritisne neko dugme na tastaturi i stranica se refresuje i sve mi se izgubi sta sam pisala :poludeo:

onda da skratim,dok ne dodje opet
Una se mnogo promenila...uozbiljila se,ali je ostala mali folirant sa ogromnim talentom :lol:
Sve volim kod nje,osim njenog zdranja svega sto nadje napolju....tacnije,pokusava da pojede sve sto nadje...nekad i uspe :lol:
A najvise mi se dopada kod nje to sto u parku,umesto da se igra sa psima,kao ranije,ona glumi babu i sedi pored mene skoro sve vreme :lol:.... sa sve zabrinutim izrazom lica :lol: (ko ce znati,sta je njoj u glavi)
A kod Cicibana(machor) volim to sto me budi ujutru,sto stalno nesto prica i to sto pokusava da bude pas :lol:
i mora da bude na stolu za komp,dok sam ja za kompom :)
A Una se zguzva na tabure pored mene...i tako zajedno surfujemo po netu :lol:

duse moje drage

Moja ljubav matora spava u ćošku na svojoj jamboliji. Tako u svakoj sobi ima po jednu jamboliju na podu i nije važno gde je, samo da smo u istoj sobi. Ako se slučajno probudi i vidi da nisam tu, on ustane, eventualno popije malo vode i premesti se na najbližu jamboliju. :heart: I boji se i dalje da ću da ga zaboravi i ostavim kad uđem negde a njega ostavim ispred, sve vreme zabrinuto viri unutra i, kad me vidi, počne da priča na sav glas.

Volim svog macka skoro koliko i svoju decu. :heart:Moj sin je cesto ljubomoran na mog pufnastog ljubimca. Svog macka volim zato sto kad dodjem kuci uvek me doceka na vratima a onda se mazi sa mnom i prede. Ujutru me budi njegov jezik na mom licu, i nezno grickanje za obraz. Volim i to kad radim nesto po kuci on je uvek tu pored mene i strasno me zasmejava. Volim kad spava da ga mazim. Strasno me smiruje njegov dodir. Kada sam nervozna i tuzna on je uvek pored mene da me svojim nestaslucima razveseli i nasmeje.:zcepanje: Kad je bio bolestan nedostajalo mi je njegovo ludovanje po kuci i igranje zmurke.:( Mogla bih roman da napisem sta sve volim kod mog macka ali mislim da je i ovo dosta:heart::heart::heart:

E ovako.
Ja volim jednog mog macora koji voli da tera ljude iz kuce.
Jednog Americkog Akitu koji te lupi sapama po sred lica od srece.
Moje mace koje misle da sam drvo za ostrenje kandzi i da sam penjalica za macke hehehe
:))
Sto se tice izliva ljubavi, ovaj sto tera ljude legne mi na ledja i stavi njegovu glavu na moj obraz i prede. Mada me nekad ujede za glavu, predpostavljam od srece? LOL
Ma i da me pojedu ja cu ih i dalje voleti.

Back