Šta muškarci žele od od žene

...To trik pitanje mi je postavila intimna prijateljica i u dilemi sam šta bi bilo pametno reći...
...ja naravno imam svoj stav po tom pitanju ali bih želeo da čujem glas javnosti..

Koji rok za odgovaranje ti je dala? Sa trik pitanjem se uglavnom ne odugovlači. Biće da ti je prijateljica baš fleksibilna.
Da li tačan odgovor nekog forumaša uključuje druženje dotičnog formaša sa tvojom intimnom prijateljicom? Misliš li da bi to bilo pošteno?
To su ti sve pitanja za razmišljanje, a razmišljanje rađa odgovor. Doduše, nije svaki odgovor tačan, iako je odgovor. :kafa:

...To trik pitanje mi je postavila intimna prijateljica i u dilemi sam šta bi bilo pametno reći...
...ja naravno imam svoj stav po tom pitanju ali bih želeo da čujem glas javnosti..
Kad me je jedna davnasnja simpatija pitala sta hocu od nje, misleci da ocekujem bogznakakve usluge i pomoc, kratko i jasno sam joj odgovorio, sasvim konkretno, u sred srede sto se kaze. Bezveze je tako projektovati ocekivanja, obicno to bude povod za razmimoilazenje, kad je sve u redu obema stranama bude jasno sta ko zeli i da li im se zelje podudaraju ili ne.

Koji rok za odgovaranje ti je dala? Sa trik pitanjem se uglavnom ne odugovlači. Biće da ti je prijateljica baš fleksibilna.
Da li tačan odgovor nekog forumaša uključuje druženje dotičnog formaša sa tvojom intimnom prijateljicom? Misliš li da bi to bilo pošteno?
To su ti sve pitanja za razmišljanje, a razmišljanje rađa odgovor. Doduše, nije svaki odgovor tačan, iako je odgovor. :kafa:
..stiglo je preko emaila danas i danas i šaljem odgovor...
..ona je dovoljno pametna i dovoljno me poznaje da bi prepoznala odgovor koji nije moj...

- - - - - - - - - -

Vjerujem da će biti zadovoljna sa odgovorom. :lol:
..hoće naravno..:super:

Jednostavno, muškarac želi ŽENU!

Danas je malo žena, koje jesu u pravom smislu žene, barem donekle.

Ipak, nemožemo samo žene kriviti zbog tog, zbog svega su odgovorni sami muškarci. Zbog alavošću za bogatstvom, za uzvišenijim statusom u društvu, manipulisanjа svojом, a pogotovo tuđim ženama, došlo je do toga da žene jesu izgubile svaki osečaj ljubavi prema suprotnom polu, a koji im je u veoma malom procentu urođen, po zakonima prirode.
Žene same sebe eksploatišu na svoj svojstven način, kroz zajednicu u kojoj žive... :lol:

Poslednja izmena:
Jednostavno, muškarac želi ŽENU!

Danas je malo žena, koje jesu u pravom smislu žene, barem donekle.

Ipak, nemožemo samo žene kriviti zbog tog, zbog svega su odgovorni sami muškarci. Zbog alavošću za bogatstvom, za uzvišenijim statusom u društvu, manipulisanjem svoje a pogotovo tuđim ženama, došlo je do toga da žene jesu izgubile svaki osečaj ljubavi prema suprotnom polu, a koji im je u veoma malom procentu urođen, po zakonima prirode.
Žene same sebe ekspoatišu na svoj svojstven način, kroz zajednicu u kojoj žive... :lol:
...slažem se..

Back