- Poruka
- 29.307
Muškarci hoće što mlađu po mogućnosti nevinu partnerku za brak koja će im roditi decu voditi računa o pre svega njima,njihovoj deci i kući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka ti ko u Njegosa!Muškarci hoće što mlađu po mogućnosti nevinu partnerku za brak koja će im roditi decu voditi računa o pre svega njima,njihovoj deci i kući.
Ovo je ozbiljna tema.Oćemo pïćke
Problem zapada.
I nažalost naš.Problem zapada.
Јери може неко да банује овог простака, ужасссссNisam ja neozbiljan gospođice ja sam samo kürat
Lep pozdrav
Nisam dugo na dejting trzistu pa ne mogu davati neke lazne tvrdnje. Ali jesam uveren, makar i gresio, da nisu jos uvek zene ovde amerikarizovane. Tamo se takmice koja ce imati veci broj partnera. To se smatra seksualnim istrazivanjem, seksualne slobode do 30-35. Same sebe cine objektima, a polude kad ih musko sagleda bas onako kakvim se predstavljaju. Tamo je biblijski Sodom i Gomor.I nažalost naš.
Hej, govori u svoje ime.Muškarcima je potpuno nebitno obrazovanje žene u smislu visokih škola,fakulteta.
Muškarcima je finansijska nezavisnost žene-nebitna stvar.
Podrzavam.Jedna od najvećih laži koje su uvaljene ženama je da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.
Ne.
Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena koja mu je davala 100% podršku u svakom pogledu.
Šta radi žena Bil Gejtsa?Čime se bavi?
Šta radi Brezosova žena?Čime se bavi?
Ko su žene uspešnih muškaraca?
Čime se bave?
Kad kažem muškarci mislim na visoko kvalitetne muškarce koji su u stanju da osnuju porodicu imaju decu obezbede "vodu hranu i sklonište" za svoju porodicu.Hej, govori u svoje ime.
znači će prckamo gumenjajke
...dakle, stoji neuspesna zena...Jedna od najvećih laži koje su uvaljene ženama je da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.
Ne.
Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena koja mu je davala 100% podršku u svakom pogledu.
Šta radi žena Bil Gejtsa?Čime se bavi?
Šta radi Brezosova žena?Čime se bavi?
Ko su žene uspešnih muškaraca?
Čime se bave?
Zavisi šta ti smatraš pod uspešnom ili ne uspešnom ženom....dakle, stoji neuspesna zena...
..gde ih samo nalazis takve hahah...Zavisi šta ti smatraš pod uspešnom ili ne uspešnom ženom.
Eto one tako neuspešne udate za tako uspešne muškarce.A gomila tako uspešnih žena same ili u nesrećnim brakovima koji se raspadaju ili sa trećeklasnim švalerima koji sem one stvari i prljavih gaća nemaju više šta da ponude.
Prilično jeftino i u mojim očimai u očima dela foruma koji me znaju...gde ih samo nalazis takve hahah...
Al si ti ljut na neku, jel te sutnula nedavno ili odavno?![]()