CasperW
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Majiiii, bez ljutnje. Ali ti ne volish punije devojke. A ja sam sve sem mrshava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majiiii, bez ljutnje. Ali ti ne volish punije devojke. A ja sam sve sem mrshava![]()
Ne ne ne, loshe sam se izrazila, ili bolje reci, loshe objasnila! Ne kazem ja da su svi mushkarci isti. I naravno da je ok da su ukusi razni. Ali samo zelim da kazem da nije ok kada je mushkarac sa mrshavom devojkom samo zato shto je to ok u drushtvu. Razumesh me? Eto ja na primer ne volim mrshave mushkarce. I ma koliko to nekada bilo "fensi", mene to ne privlaci. Slatko mi je kada mushko ima mali stomacic. Tako isto volim da vidim zgodnu devojku. Ali po meni nije zgodna mrshava devojka. Shta znam... Mislim da je CELINA jako bitna. A da ne govorimo o ostalom shto stize pre fizickog izgleda (mada naravno, tokom prvog susreta mozesh samo da zapazish izgled)... Ja se nadam da ste vi shvatili shta sam ja zelela da kazem!!! Teshko se neshto izjashnjavam veceras (vikend je bio naporan)
Jesam fotogenicna - to stoji![]()
hocemo dokaze o fotogenicnosti pa onda vrujemo![]()
Stoji slika u profilu - ne krijem se ja !
A shta fali mojoj frizurici???![]()
Ne fali ti nista ti si ckapi ipo!!!
Znaaaaaam druze! Ne fali nishta, vec ima vishka![]()
Evo ubacicu sliku iz mladjih dana - kada je josh bilo loknica![]()
Sto im se nacrta milion puta sta i kako funkcionises..bez foliranja..kuliranja..uvijanja..i opet cekaju da im se serviras na tacni..e pa nece da moze:nono:
ebem mu misa da sam malo mladji mozda bih se i zaljubio ali ovako samo uzdisem i mrdam glavom tamo vamo nebi li jos nesto pametno izrekaotkacio:
![]()
Sto im se nacrta milion puta sta i kako funkcionises..bez foliranja..kuliranja..uvijanja..i opet cekaju da im se serviras na tacni..e pa nece da moze:nono:
ne slazem se sa tvojim misljenjem da je to tako kako ti kazes,ja bih to ovako rekao stvar ukusa neko ima ukus a neko nema onaj sto nema ukusa njemu nije vazno kako i sta vazno je da udari recku i da sebe zadovolji a partnerka nije bitno dali ce biti zadovoljna ili ne pa zato drug paroski u danasnjem modernom svetu nema roka trajanja pakouje se sve u bezvazdusnom pakovanju pa zato nema roka upotrebeMuskarci koji dele zene na guzate sisate debele mrsave imaju ocito veliki problemmislim da takvim muskarcima ne moze da se digne pa samo fantaziraju da im je ovakva ili onakva,a ovamo problem je u njima sto im rok prolazi.
Kakva god da je neka je samo cista i ne previse pametna.![]()
Uhhhhh, bash te zalim...![]()
to lose baratanje sa mozgom vazi samo za plavusePa dobro...mi zene smo poznate po tome shto slabo sa mozgom baratamo![]()
ne slazem se sa tvojim misljenjem da je to tako kako ti kazes,ja bih to ovako rekao stvar ukusa neko ima ukus a neko nema onaj sto nema ukusa njemu nije vazno kako i sta vazno je da udari recku i da sebe zadovolji a partnerka nije bitno dali ce biti zadovoljna ili ne pa zato drug paroski u danasnjem modernom svetu nema roka trajanja pakouje se sve u bezvazdusnom pakovanju pa zato nema roka upotrebe![]()
ma bve sevarski iskustvo kaze svoje![]()