ŠTA MUŠKARCE NAJVIŠE NERVIRA KOD ŽENA ?

Ne ne ne, loshe sam se izrazila, ili bolje reci, loshe objasnila! Ne kazem ja da su svi mushkarci isti. I naravno da je ok da su ukusi razni. Ali samo zelim da kazem da nije ok kada je mushkarac sa mrshavom devojkom samo zato shto je to ok u drushtvu. Razumesh me? Eto ja na primer ne volim mrshave mushkarce. I ma koliko to nekada bilo "fensi", mene to ne privlaci. Slatko mi je kada mushko ima mali stomacic. Tako isto volim da vidim zgodnu devojku. Ali po meni nije zgodna mrshava devojka. Shta znam... Mislim da je CELINA jako bitna. A da ne govorimo o ostalom shto stize pre fizickog izgleda (mada naravno, tokom prvog susreta mozesh samo da zapazish izgled)... Ja se nadam da ste vi shvatili shta sam ja zelela da kazem!!! Teshko se neshto izjashnjavam veceras (vikend je bio naporan :D)

vitko telo je samo jedan razlog za voleti pa onda dolazi ostalo po redu:):D:D:rotf::hahaha:

Sto im se nacrta milion puta sta i kako funkcionises..bez foliranja..kuliranja..uvijanja..i opet cekaju da im se serviras na tacni..e pa nece da moze:nono:

uh bve ti mi nekako nisi bas naj sretniji mora da uvek naletis na neku curicu sto nije dobro naucena ili voli cwiki(mislim nesto na brzaka)potrazi neku u ova35to su curicesto znaju da uzivaju pod uslovom da su neudate :D:hahaha::lol::rotf:

Muskarci koji dele zene na guzate sisate debele mrsave imaju ocito veliki problem:dash: mislim da takvim muskarcima ne moze da se digne pa samo fantaziraju da im je ovakva ili onakva,a ovamo problem je u njima sto im rok prolazi.
Kakva god da je neka je samo cista i ne previse pametna.:rotf::klap::bye:
ne slazem se sa tvojim misljenjem da je to tako kako ti kazes,ja bih to ovako rekao stvar ukusa neko ima ukus a neko nema onaj sto nema ukusa njemu nije vazno kako i sta vazno je da udari recku i da sebe zadovolji a partnerka nije bitno dali ce biti zadovoljna ili ne pa zato drug paroski u danasnjem modernom svetu nema roka trajanja pakouje se sve u bezvazdusnom pakovanju pa zato nema roka upotrebe:hahaha::rtfm::ok::rotf::klap::bye:

ne slazem se sa tvojim misljenjem da je to tako kako ti kazes,ja bih to ovako rekao stvar ukusa neko ima ukus a neko nema onaj sto nema ukusa njemu nije vazno kako i sta vazno je da udari recku i da sebe zadovolji a partnerka nije bitno dali ce biti zadovoljna ili ne pa zato drug paroski u danasnjem modernom svetu nema roka trajanja pakouje se sve u bezvazdusnom pakovanju pa zato nema roka upotrebe:hahaha::rtfm::ok::rotf::klap::bye:

jesi car...:klap::bye:

Back