Sta mukarca cini neodoljivim

:flert:
to ti kazem, sta se voli, to se ne lomi
imas, ofkors samo neko duboko dusevan moze da se tako interesuje za umetnos' :lol:
:flert: :prstic:
Ja se jednom zaljubila u jednog,kad je pričao da kad je umrla neka žena iz komšiluka niko nije htio ili smio da je stavi u sanduk, i on je to uradio..
Mislim,nije samo zbog toga..bilo je tu još nekih stvari...:) Ali ta priča je uticala na mene ,mada on ,naravno ne bi ni sanjao da bi to ikako moglo da se poveže sa privlačnošću prema nekom:)

:sad2: e usila si nas sa onim - brutalan, flegma i slz:mrgreen:

ma...nema formule...mora da te nasmeje..i lagano distancira,,pa kao pauk...natera te da misliš na njega...i počneš da se smejuljiš..nako bez veze...i malo bi da ga takneš..pa te sramota..i uvek se pokaže na tren onako tanan i visok..bemti..a nisam se zaljubila samo mi se dopada...makiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (nije ON...ali volem to džubre od čoeka na nevidjeno...MArlon mi je kost u grlu...i kamečuga za spoticanje...ko zna možda je akrep i skotina...garant..ali ume da lepo laaažeee ih!! ;) :heart: skoro ko čuvar šećera..ae zar se niste obradovale kada se koja pojavio i sve gricnuo za dupence??? nemo da ležete da niste ovlažile ;)

Back