sTA mu sve neradim...

blondi:
goodday:
imash neke pametne komentare....ali ovaj je bio vanredno glup....
samo rekoh da prvi put chujem tako neshto.....nisam sudio o ispravnosti takve zelje.... :roll:

:shock: a šta je tu glupo, to što se neko pali na uzdisaje ili to što sam rekla da to i žene vole???

nije bilo ništa lično samo me tvoj komentar "da nisi nikad čuo" podtako na razmišljanje...

mada iskreno tvoj komentar otvara novo pitanje... zašto cure 'ne izražavaju' svoje želje tj potrebe?
zene izrazavaju svoje potrebe....ali ja sam prvi put chuo za ovakvu...potrebu....jasno sada....

Banini:
goodday:
prvi put cujem da devojci smeta shto mushkarac ne ispushta zvuke u toku sexa
Hm, prvi put,interesantno zaista...Pa eto to ti dodje kao potvrda i podsticaj i jos svas
ta nesto:))
A da li si ti tih? :lol:
i kada prdim....sav sam podmukao....
mene lichno ne privlachi vrishtanje i dranje....
stenjanje....cvilenje.....i duboko, teshko disanje....to da :wink:
ja samo ovo poslednje

Pa... ni ja bas ne volim da muskarac vristi, stenje, uzdise, jeca i slicno. Nekako mi je ...bljak! Imala sam samo jedno takvo iskustvo i sve mi je preselo zbog njegovih neartikulisanih zvukova. Kad je poceo sa ispustanjem tih zvukova, odjednom sam zaboravila i gde sam i sta se trenutno desava, samo sam blago telece piljila u njega pokusavaju da desifrujem sta to treba da znaci. hocu reci pomislila sam u jednom trenutku da mu je lose, da se gusi, u drugom trenu mi je vec licilo da ima srcani napad, a u nekom trecem momentu mi je licio na svinjce pred klanje :shock: :? I to je naravno bio nas prvi i zadnji put!!! :roll:

No Nick:
Pa... ni ja bas ne volim da muskarac vristi, stenje, uzdise, jeca i slicno. Nekako mi je ...bljak! Imala sam samo jedno takvo iskustvo i sve mi je preselo zbog njegovih neartikulisanih zvukova. Kad je poceo sa ispustanjem tih zvukova, odjednom sam zaboravila i gde sam i sta se trenutno desava, samo sam blago telece piljila u njega pokusavaju da desifrujem sta to treba da znaci. hocu reci pomislila sam u jednom trenutku da mu je lose, da se gusi, u drugom trenu mi je vec licilo da ima srcani napad, a u nekom trecem momentu mi je licio na svinjce pred klanje :shock: :? I to je naravno bio nas prvi i zadnji put!!! :roll:
:shock: :lol: :lol: :lol: Gde si ga samo nasla,majke ti? :lol:

Ma nasli smo se vec... nije ni vazno gde ni kako ni kad, tip izgleda fenomenalno. Kad sam ga ugledala pomislila sam da moze da bude najgluplji frajer na svetu, ma i mutav ako treba, sve mu oprosteno zbog lica i tela :lol: ali posle one sekvence u krevetu, pa i da je najpametniji tip i najobrazovaniji i najsarmantniji, najnezniji, dzentlmen da mu nema ravnog... pih... ne treba mi! Ono je bilo blago receno katastrofalno, uzasno, horor! Ne daj Boze nikom! :twisted:

Nisam imala iskustva s nekim bas glasnim muskarcem i pojma nemam kako bih se osjecala da na takvog naletim...
No, u svakom slucaju znam da ne volim ni ako je kao mumija...
Uzdasi i poneka rijec u pravom momentu mogu i te kako da djeluju stimulativno...

Goran17:
Hmm... Mislim da je u pitanju samo nedostatak komunikacije medju vama. Zasto lepo ne razgovaras sa njim i od njega samog ne saznas o cemu je rec? Sve sto ovde mozes cuti jeste cisto nagadjanje. Pozdrav!
Hmm...pa,izostavila sam cinjenicu da smo ja i on u kres varijanti i to svezoj pa nam komunikacija i nije nesto dobro razvijena.Stalo nam je da ostavimo utisak dobrih ljubavnika i jeste da to sad menja pogled na citavu situaciju,ali sve u svemu mislim da sam shvatila poentu:))
Pozdrav!

Back