mala krila
Obećava
- Poruka
- 90
nepoverenje u druge ljude QUOTE]
Danas je bolje tako biti i malo po malo se upoznati dok onaj ili ona ne pokazu da mozes da imas poverenja u njima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepoverenje u druge ljude QUOTE]
Danas je bolje tako biti i malo po malo se upoznati dok onaj ili ona ne pokazu da mozes da imas poverenja u njima..
nepoverenje u druge ljudeDanas je bolje tako biti i malo po malo se upoznati dok onaj ili ona ne pokazu da mozes da imas poverenja u njima..
Ali nazzalost vremenom i nizom neuspeha postajesh sve vishe nepoverljiviji.
Naslanjamo se na rodbinu i stare prijatelje sve vishe da doguraju neshto. A to je ustvari neko ko im prvi padne napamet, nachuli samo da je kandidat ili im nije zanimljiviji od onog shto drzze u tajnosti...
Loši ljudi su sila sa lošim namerama. Bili oni svesni ili ne, svojih loših namera.
Da budem jasniji. Ako je to važno.
A odakle ti to da se vređam? Tim pre što ni ja ne vidim razlog. To ti pretpostavljaš. Smatraš?Vredjas se bezveze. Pravi razlog nemas. A necu ti razlog dati jer imam pametnija posla.

Baš si simpatična. A vidim i zauzeta si (pametnijim poslom).
 Baš si simpatična. A vidim i zauzeta si (pametnijim poslom).mrzim one strane svoje licnosti za koje znam da me sputavaju i da mi samo lose cineSvi mi imamo neke osobine kojima se baš i ne ponosimo, i koje bi (možda) želeli da ispravimo.
Ja sam, na primer, jedno zlopamtilo (narodski rečeno), iako su moja uverenja i razmišljanja protiv toga, često ta osobina u meni prevlada. Naravno, borim se protiv toga, i gledam da to ispravim...
Pa, evo vam prilike da podelite sa mnom mračne tajne vaše ličnosti
Mrzim svoju (često pogibeljnu)sklonost ka analiziranju svega i svih oko sebe,dubinsko zaranjanje u one koji mi nešto znače.To je balast koji svakako ima funkciju zaštitnog paketa mjera,ali ipak balast.Zavidim svakom ko može bar ponekad da bude površan.
.
 ali, ponekad  bi zelela da jednostavno ne primecujem te neke ruzne stvari..
 ali, ponekad  bi zelela da jednostavno ne primecujem te neke ruzne stvari.. ), po malo depresivna...
), po malo depresivna...

Svi mi imamo neke osobine kojima se baš i ne ponosimo, i koje bi (možda) želeli da ispravimo.
Ja sam, na primer, jedno zlopamtilo (narodski rečeno), iako su moja uverenja i razmišljanja protiv toga, često ta osobina u meni prevlada. Naravno, borim se protiv toga, i gledam da to ispravim...
Pa, evo vam prilike da podelite sa mnom mračne tajne vaše ličnosti

Najsrecnija sam sto sam uprkos svemu sacuvala neko dete u sebi,ostala svoja i neiskvarena,iako me mnogo to kostalo,u svim zivotnim sferama.
 Najsrecnija sam sto sam uprkos svemu sacuvala neko dete u sebi,ostala svoja i neiskvarena,iako me mnogo to kostalo,u svim zivotnim sferama.