mala krila
Obećava
- Poruka
- 90
nepoverenje u druge ljude QUOTE]
Danas je bolje tako biti i malo po malo se upoznati dok onaj ili ona ne pokazu da mozes da imas poverenja u njima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepoverenje u druge ljude QUOTE]
Danas je bolje tako biti i malo po malo se upoznati dok onaj ili ona ne pokazu da mozes da imas poverenja u njima..
nepoverenje u druge ljudeDanas je bolje tako biti i malo po malo se upoznati dok onaj ili ona ne pokazu da mozes da imas poverenja u njima..
Ali nazzalost vremenom i nizom neuspeha postajesh sve vishe nepoverljiviji.
Naslanjamo se na rodbinu i stare prijatelje sve vishe da doguraju neshto. A to je ustvari neko ko im prvi padne napamet, nachuli samo da je kandidat ili im nije zanimljiviji od onog shto drzze u tajnosti...![]()
Loši ljudi su sila sa lošim namerama. Bili oni svesni ili ne, svojih loših namera.
Da budem jasniji. Ako je to važno.![]()
A odakle ti to da se vređam? Tim pre što ni ja ne vidim razlog. To ti pretpostavljaš. Smatraš?Vredjas se bezveze. Pravi razlog nemas. A necu ti razlog dati jer imam pametnija posla.

Baš si simpatična. A vidim i zauzeta si (pametnijim poslom).mrzim one strane svoje licnosti za koje znam da me sputavaju i da mi samo lose cineSvi mi imamo neke osobine kojima se baš i ne ponosimo, i koje bi (možda) želeli da ispravimo.
Ja sam, na primer, jedno zlopamtilo (narodski rečeno), iako su moja uverenja i razmišljanja protiv toga, često ta osobina u meni prevlada. Naravno, borim se protiv toga, i gledam da to ispravim...
Pa, evo vam prilike da podelite sa mnom mračne tajne vaše ličnosti![]()
Mrzim svoju (često pogibeljnu)sklonost ka analiziranju svega i svih oko sebe,dubinsko zaranjanje u one koji mi nešto znače.To je balast koji svakako ima funkciju zaštitnog paketa mjera,ali ipak balast.Zavidim svakom ko može bar ponekad da bude površan.
.
ali, ponekad bi zelela da jednostavno ne primecujem te neke ruzne stvari..
), po malo depresivna...

Svi mi imamo neke osobine kojima se baš i ne ponosimo, i koje bi (možda) želeli da ispravimo.
Ja sam, na primer, jedno zlopamtilo (narodski rečeno), iako su moja uverenja i razmišljanja protiv toga, često ta osobina u meni prevlada. Naravno, borim se protiv toga, i gledam da to ispravim...
Pa, evo vam prilike da podelite sa mnom mračne tajne vaše ličnosti![]()

Najsrecnija sam sto sam uprkos svemu sacuvala neko dete u sebi,ostala svoja i neiskvarena,iako me mnogo to kostalo,u svim zivotnim sferama.