Sta mislite...

Zato treba odmah da trazis fotku. ;)
Ja nikad ne trazim fotku ako sa nekom zenom pepeisem upravo zato sto ne idem na upoznavanje al onaj ko na to ide treba odmah da razresi dilemu fizickog izgleda ako mu je bas toliko stalo do toga.

Ja ti opet kazem, ja sam muskarac, To od mene devojke nisu ocekivale, niti sam tako vaspitan u ovom drustvu . Mozda u nekom 24 veku l muskarci i zene nadju ono pravo duboko razumevanje i toleranciju. Milost i dragost su lepi, ali ga vise trazi zena nego muskarac. Meni jeste to lepo, ali mogu i te kako bez toga. U ovom drustvu, odrastes kao muskarac i zelis da budes mio i drag, ti si onda odbacen muskarac- onaj finjak koji je svima drugarica. To je nesto kroz sta 90 posto muskaraca prodju. Ok osim ako si rodjen sa milionce u dzepu i da izgledas kao Bred Pit. Mozda tada mozes da budes kakav hoces, pa imio i drag. E sada da mi se pojavi neka i to ocekuje od mene, ja kazem zao mi je srce, nisam takav sagradjen. To nije moja struktura.

ali to nije nesto sto ona ocekuje od tebe, to oseca prema tebi ili ne oseca. ti tu nista ne mozes ni ne moras, ti prosto samo pustas dda kroz tu tvoju strukturu ponekad ta njena emocija slobodno prodje,
da ta struktura nema celicne zidove pa da se odbiju i vrate njoj kao eho. jel znas pricu o Eho?

Surovo je, nije lijepo.

Zasto je surovo? Zato sto se krila, i nije joj palo na pamet da ti posalje fotku pre nego te zavede romanticnom i strastvenom pricom, pa se ti osecas moralnim da ostanes sa njom? Pa te napada na onu klasicnu foru nije sve u fizickom izgledu? Znas kako, i nije, ali i igra ulogu. Volim osobu koja moze da brine o sebi, i to znaci da moze brine i o tebi.

Zasto je surovo? Zato sto se krila, i nije joj palo na pamet da ti posalje fotku pre nego te zavede romanticnom i strastvenom pricom, pa se ti osecas moralnim da ostanes sa njom? Pa te napada na onu klasicnu foru nije sve u fizickom izgledu? Znas kako, i nije, ali i igra ulogu. Volim osobu koja moze da brine o sebi, i to znaci da moze brine i o tebi.

da, a ako ti se dopada na slici, onda ces iako je dosadna da se vidish s njom i da balavish ko majmun. ok to je prirodno
e ako je obrnuto mozes mozda da dash shansu???
a ne moras ok.

ali to nije nesto sto ona ocekuje od tebe, to oseca prema tebi ili ne oseca. ti tu nista ne mozes ni ne moras, ti prosto samo pustas dda kroz tu tvoju strukturu ponekad ta njena emocija slobodno prodje,
da ta struktura nema celicne zidove pa da se odbiju i vrate njoj kao eho. jel znas pricu o Eho?

Neka prodje, ne plasim se ja toga, na protiv pozeljno je. Super, ja volim nasmejane, drage simpaticne, zanimljive ljubavne devojke. Uzgred i sexypilne.

da, a ako ti se dopada na slici, onda ces iako je dosadna da se vidish s njom i da balavish ko majmun. ok to je prirodno
e ako je obrnuto mozes mozda da dash shansu???
a ne moras ok.

Ne , necu da se vidim i ima krs devojaka koje super izgledaju i slale su mi profil fb svojih sexy poza pored kola i sl, ali mi nisu bile zanimljive i odbio sam da se vidjam sa njima. Ako ti ne mozes da verujes da ne postoji takav muskarac, to je tvoj problem i tvoje verovanje, i ja to uvazavam.

Neka prodje, ne plasim se ja toga, na protiv pozeljno je. Super, ja volim nasmejane, drage simpaticne, zanimljive ljubavne devojke. Uzgred i sexypilne.

Svaki normalan muskarac voli takve, koje nemaju u sebi frustracije i povrde iz proslih veza i koje su spremne proslost staviti pod tepih kao da nikad nije nista bilo i koje su zauvek vedre. To je hrabrost zivljenja.

uvek sve kazem, ali ti na neki volsebni nacin volis da izvrnes reci i uspostavis novo znacenje kako ti odgovara,
da ti se slucajno ne poremeti ular kojim si se opasao, "samo pravo i nikud vise u saglasnosti sa mojim misljenjem o mrskim zenama. "

Pocni se ponasati kao ja, veruj mi da ce ti puno pomoci u zivotu. Ne moze zivot biti toliko tezak, koliko covek moze biti snalazljiv.

Svaki normalan muskarac voli takve, koje nemaju u sebi frustracije i povrde iz proslih veza i koje su spremne proslost staviti pod tepih kao da nikad nije nista bilo i koje su zauvek vedre. To je hrabrost zivljenja.

Naravno, pa necu neku hladnjacu pored sebe. Hocu zanimljivu, punu zivota, visprenu odvaznu devojku, sarmantnu, ljubavnu, dragu, poverljivu,sexy, naravno. Ko nece? he he

Ima nesto jako neprirodno u svemu tome, naopak nacin upoznavanja.

Back