Sta mislite...

Nećeš se ti ovde na kompu naebati niti dobiti savet koji tebi odgovara .Da si za ovo vreme koje si proveo na kompu do sada izlazio malo u život imao bi drugačije mišljenje i o ženama i o ženidbi.Izračunaj šta si sve izgubio od ljubavi sedeći ovde i tražeči nešto mlađe .Koja će da te trpi da kucaš po kompu dok ona radi po kući ,nema toga više promenila se vremena ,sada se barabar radi i doprinosi a ja i ti se vidimo na kompu posle 10 godina a i tada ćeš biti neoženjen.
Pa nemoj biti tako surov, moze se dobra zenica i na forumima naci, vremena su se promenila ne moras da das oglas u novine dovoljno da na forumu otvoris temu i potencijalne udavace zagrizu mamac. :mrgreen:

Sto se ljudi toliko frapiraju tim nekim online datingom. Kao to je nesto lose, jadno bedno, necasno sta vec. Meni je internet ideja super. Imas dosta vise izbora nego u svom okruzenju koje te ogranicava na trenutne demografski odabrane ljude. Plus ovde bas imas sansu da upoznas pravu osobu, jer nisi ogranicen bukom, modom, drugim ljudima, konfornije je, nema slika, nema zavlacenja, vec je mono/mono, znaci njena rec, tvoja rec. Savrseno.

Sto se ljudi toliko frapiraju tim nekim online datingom. Kao to je nesto lose, jadno bedno, necasno sta vec. Meni je internet ideja super. Imas dosta vise izbora nego u svom okruzenju koje te ogranicava na trenutne demografski odabrane ljude. Plus ovde bas imas sansu da upoznas pravu osobu, jer nisi ogranicen bukom, modom, drugim ljudima, konfornije je, nema slika, nema zavlacenja, vec je mono/mono, znaci njena rec, tvoja rec. Savrseno.

Samo sto joj fale dva zuba naprijed.

Internet je ogromno preimucstvo u komunikaciji medju ljudima.
Ne mali broj je sklopio ozbiljne veze i prijateljstva preko neta zato ne treba potcenjivati VL, uvek moze ali i ne mora da se transformise u RL, zavisno od afiniteta.

Pljujes ti po muskarcima itekako, samo sto to radis u rukavicama. A ja sam ti objasnio zasto. Samo razlika tebe i mene je u tome sto ja imam petlju odjebati nesto sto mi narusava integritet.

ne, nema rukavica, balvane, sirovine i dzibere pljunem odmah bez ustezanja,
tu su i oni mili normalni muskarci ,ali ti njih nazivas papuchama ili grintavcima, jasno je u koju grupu spadas.

tebi ni jedna vrsta zena nije dobra.

Poslednja izmena:
ma Udata je ona oko koje si se mislio pre neki dan
nedelju
ma neki super deluju u braku prosto da places koliko si bedan, bash znam o cemu pricam

Prvo nije bilo nikakve udate. Onaj post je bio da bih inspirisao devojke, da mi kazu misljenje za one crvene gace sto sam posle pomenuo. Zar mislis da bih stvarno prosipao price iz svog privatnog zivota ovde?

kako bre nije, neka udata pa da li da je muvas
el si to bio ti, mozda neko drugi izvini
ok mozda

Da, bio sam to ja, ali kazem izmislio sam tu pricu da bih raspalio malo strasti , da bi mi dale misljenje oko crvenih gacona. I to sam i napisao u postu. Opet, ne iznosim svoj provatan zivot na forumu. Mogu msiljenje, generalno i sl. ali svoj zivot ne.

Pa ako cemo tako, i mleko je mleko. Moze da bude kravica ili neka druga marka, ali je sve to mleko, manje vise koji procenat masti, ali sta. u sustini nije neka razlika i raznolikost. Vise je markiranje nego da je neki izbor.

dobro evo imash ovde muziku neku listu. i manje vise tri tipa muzike. a kolko ima muzike koja se ne pushta
i zaboravis da postoji, onda slucajno otvoris vikipediju i vidis postoji ogroman svet na koji si zaboraivo
eto tako nekako sa svim

pa dobro idi na online dating sajt, jako tesko. malo uzmi i opreza jer ima i nekih navlaka ovo ono

sto da ne
fejs, tviter mislim izbor je samo tvoj. a krsta je sveto mesto za druzhenje

Fejs, tviter i ti high social media su losi za nalazenje devojke, Tamo su devojke navucene na to i ne ide. Tesko ih je izvuci od toliko postova i sl. Ovde na krsti irc moze da bude dobar, i izdvajati samo one devojke koje nisu na javnom kanalu. I mogu ti reci da uopste nije tesko tamo upoznati nekoga. Barem ovako sa muske strane. Zato sto ih tamo svi napadaju na sex, svi su napaljeni, i sve sto treba da budes, je da buds Ti Ti i da ne pominjes sex. I same se nude fotkama i upoznavanjima., Sasvim normalno i cool.

Back