Sta mislite...

eto kakva si ti pametnica.
a inace koji su jos razlozi moguci da neko bude na krsti? da trazi neku yebachinu, ljubav sta bi jos moglo biti razlog?
koristis sistem eliminacije da zakljucke donosis o ljudima, ali zaboravljas i druge cinioce, nije subjekat jedini
uvek postoji horizont dogadjaja, polje na kome se nesto odvija, drugi elementi, drugi subjekti i razne zakonitosti koje deluju. a bog se ne igra kockicama.

:mrgreen:

zaista postoji jedan jedini blistavi um. ako ce ti biti lakse. ali ni blistavost nije dovoljna. ako nema dragosti tople.

Boldano 1:

Filozofija je odlicna nauka, ako nije namenjena manipulaciji zarad vlastite dobiti. I ja sam pobornik filozofije, ali zdrave i one koja nikom ne donosi lose. Ali danas se cesto pocinje filozofirati, zato da bi se nekog uverilo u vlastita shvatanja. Zato sto dok filozofiras mozes pustiti masti na volju, ali cinjenica je jedna da topla voda se grije samo na jedan nacin, da li drvima ili strujom princip je isti. Tako i sa zivotom i odnosima dvoje ljudi.

Boldano 2:

A da bi imao toplu dragost, prvo moras biti ciste duse i nesebicno toplu dragost davati, jer ti je to jedina sansa da ce ti se mozda nekad vratiti.

Moze, nema problema, ali nemas pojma kakvi su mi kriterijumi. Znam da je 90 posto za protiv braka, e sada ako ona sa startnim 10 posto moze da ispuni ostatak 90 posto, onda svaka cast, idemo ljubavi u bracne vode sa predbracnim ugovorom. A mogu ti reci,posmatrajuci svoje okruzenje, imajuci i sire iskustvo, uopste analizirajuci sve to, nisu ni u 5 posto ( a ima ih super osoba, a i dalje ne vredi). Zao mi je, zivot je surov, da.

ma dobro svinguj brate je l ces sa udatom
ok, radi to eto
el to kod nas mora u nekim malo zatvorenijim krugovima. malo sam ogranicena

Kao svi su oko mene fer, pravicni i moralni, pa cu i ja. Ako si monogamna i verujes u sudbinsku ljubav i Jednog jedinog. Evo pitanje za tebe:" Zamisli nadjes tog The One, i njega slucajno zgazi autobus. Hoces li ostatak zivota provesti bez ikoga, ili naci drugog?

pa to su pitanja na koja ti niko ne moze dati odgovor dok se to ne daj boze ne desi. ako je to bilo zaista ono pravo tesko da bi postojao neko drugi vise u necijem zivotu, sustinski ne, mozda bi se formalno tesio.

pa to su pitanja na koja ti niko ne moze dati odgovor dok se to ne daj boze ne desi. ako je to bilo zaista ono pravo tesko da bi postojao neko drugi vise u necijem zivotu, sustinski ne, mozda bi se formalno tesio.

ma nije, mozes da imas lepu vezu i bitnu ali da hoces i josh. kao npr volis da treniras sport i da radish nauku ali u jednom trenutku ne mozes da izdrzis
ili ta prva ima manjkavosti kao sto sve ima, pa ne postoji savrsena veza
eto :I

Boldano 1:

Filozofija je odlicna nauka, ako nije namenjena manipulaciji zarad vlastite dobiti. I ja sam pobornik filozofije, ali zdrave i one koja nikom ne donosi lose. Ali danas se cesto pocinje filozofirati, zato da bi se nekog uverilo u vlastita shvatanja. Zato sto dok filozofiras mozes pustiti masti na volju, ali cinjenica je jedna da topla voda se grije samo na jedan nacin, da li drvima ili strujom princip je isti. Tako i sa zivotom i odnosima dvoje ljudi.

Boldano 2:

A da bi imao toplu dragost, prvo moras biti ciste duse i nesebicno toplu dragost davati, jer ti je to jedina sansa da ce ti se mozda nekad vratiti.

ma ko te uverava u svoja shvatanja, bas me briga, prosto imam svoj nacin da kazem sta mislim, kroz salu ali je sve tacno tako.
zasto onda potcenjujes taj osecaj dragost topla? izraz je opet nebitan ali ono sta to znaci, jedinstvena osoba koju zaista volis, mozda su drugi bolji, mozda ima mane ali je volis takvu kakva bas jeste?
u nekom si raskoraku, potcenjujes to kao nepostojecu emociju sa kojom se zevzecis a sa druge strane vapis za njom.

opet ponavljam izraz je nebitan, svi imaju taj osecaj svako moze da ga zove kako hoce.

ma ko te uverava u svoja shvatanja, bas me briga, prosto imam svoj nacin da kazem sta mislim, kroz salu ali je sve tacno tako.
zasto onda potcenjujes taj osecaj dragost topla? izraz je opet nebitan ali ono sta to znaci, jedinstvena osoba koju zaista volis, mozda su drugi bolji, mozda ima mane ali je volis takvu kakva bas jeste?
u nekom si raskoraku, potcenjujes to kao nepostojecu emociju sa kojom se zevzecis a sa druge strane vapis za njom.

opet ponavljam izraz je nebitan, svi imaju taj osecaj svako moze da ga zove kako hoce.

Ti podcenjujes taj izraz, zato sto ga stalno pominjes, a i sama si svesna da ga nisi u stanju dati.

Vecina ljudi vapi za tom toplom dragosti, pogotovo ako je samo dobijaju.

ma nije, mozes da imas lepu vezu i bitnu ali da hoces i josh. kao npr volis da treniras sport i da radish nauku ali u jednom trenutku ne mozes da izdrzis
ili ta prva ima manjkavosti kao sto sve ima, pa ne postoji savrsena veza
eto :I

ali ne treba ni da budes alav i proklet, to je ono sto se ljudi tripuju da iza svakog ugla ceka neka cudo jos bolje, ne treba odustati od novih zelja i mastarija koje hocemo da ostvarimo
ali treba biti pametan i znati sta je zaista vredno i to cuvati, ne trcati za svakom iluzijom koja promakne negde tamo ispred,,to uvek je tamo nesto jos bolje vodi nesrecnom zivotu a to se shvati kad se dodje do njegovog kraja
zaista verujem da zivot cine male stvari, ne da verujem nego tako i zivim. ono cime se ja odusevim mnogima je kretenski i detinjasto.bolje je da se kuka i zapomaze i mrachi i oblachi. to je lakse.

Nećeš se ti ovde na kompu naebati niti dobiti savet koji tebi odgovara .Da si za ovo vreme koje si proveo na kompu do sada izlazio malo u život imao bi drugačije mišljenje i o ženama i o ženidbi.Izračunaj šta si sve izgubio od ljubavi sedeći ovde i tražeči nešto mlađe .Koja će da te trpi da kucaš po kompu dok ona radi po kući ,nema toga više promenila se vremena ,sada se barabar radi i doprinosi a ja i ti se vidimo na kompu posle 10 godina a i tada ćeš biti neoženjen.

Ti podcenjujes taj izraz, zato sto ga stalno pominjes, a i sama si svesna da ga nisi u stanju dati.

Vecina ljudi vapi za tom toplom dragosti, pogotovo ako je samo dobijaju.

ma ne znas ti sta ja mogu da dam, ja ne iznosim ponasanja prema muskarcima kretenska kao ti prema zenama, ja znaci mogu da zakljucim o tebi u tom kontekstu jer ti sam dajes materijal
ti mozes samo da nagadjas za one koji to ne rade kao ti

Nećeš se ti ovde na kompu naebati niti dobiti savet koji tebi odgovara .Da si za ovo vreme koje si proveo na kompu do sada izlazio malo u život imao bi drugačije mišljenje i o ženama i o ženidbi.Izračunaj šta si sve izgubio od ljubavi sedeći ovde i tražeči nešto mlađe .Koja će da te trpi da kucaš po kompu dok ona radi po kući ,nema toga više promenila se vremena ,sada se barabar radi i doprinosi a ja i ti se vidimo na kompu posle 10 godina a i tada ćeš biti neoženjen.

Ko kaze da se nisam naebao preko kompa? Ne mora to uopste da bude forum. Meni ovo sluzi kao rasterecenje, zabava, razonoda. Ovde da, uopste ne trazim sex. Nije mi na kraj pameti. Da sam hteo ovde da uzmem u obrzi da mogu naci sexy, zabavnu devojku za to, pricao bih drugacije.

A nekad su ljudi kucali po kompovima dok su im zene po kuci radile? Znaci ja sam totalni kreten kad nisam znao da je prvi pentium 4 postojao jos 74-te.

ma ne znas ti sta ja mogu da dam, ja ne iznosim ponasanja prema muskarcima kretenska kao ti prema zenama, ja znaci mogu da zakljucim o tebi u tom kontekstu jer ti sam dajes materijal
ti mozes samo da nagadjas za one koji to ne rade kao ti

Pljujes ti po muskarcima itekako, samo sto to radis u rukavicama. A ja sam ti objasnio zasto. Samo razlika tebe i mene je u tome sto ja imam petlju odjebati nesto sto mi narusava integritet.

ma uvek vidish samo deo svega i zakucash se, podji od najobicnijih stvari,.. ajd koliko marki mleka poznajesh

a odes u drugi grad i tamo se pojavi josh marki mleka

Pa ako cemo tako, i mleko je mleko. Moze da bude kravica ili neka druga marka, ali je sve to mleko, manje vise koji procenat masti, ali sta. u sustini nije neka razlika i raznolikost. Vise je markiranje nego da je neki izbor.

Back