sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene sta mislite o tipovima koji posude novce od svoje cure i onda sa njom raskinu i ne vrate dug i nikad se vise ne jave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene sta mislite o tipovima koji posude novce od svoje cure i onda sa njom raskinu i ne vrate dug i nikad se vise ne jave?
o tipovima koji posudjuju novac mislim sve najgore
a chim je reko ej imash li da mi posudish trebala ga odmah shutne brez da mu posudi
A kakave veze ima tema sa LjiS-om? Pre je za ekonomoju-prevareni ziranti i sl.
Mislim da ima pravo da zadrži pare za pretrpljeni duševni bol i patnju.
Moja temaa kad ima veze sa ljisom onda mi je zatvore, jer su zene na ovom forumu nakostresile picu na mene.
Ovo je postao ženski forum,gde god odem svuda ženturač ..svuda žene.
a ti 'teo mooshkeOvo je postao ženski forum,gde god odem svuda ženturač ..svuda žene.
Moja temaa kad ima veze sa ljisom onda mi je zatvore, jer su zene na ovom forumu nakostresile picu na mene.
Ovo je postao ženski forum,gde god odem svuda ženturač ..svuda žene.
a ti 'teo mooshke
pa reci nam tako![]()
A bolje da su na forumu nego da se kurvaju okolo ili da su u birtiji, to je ipak za nas muske.
Dugujes im neke novce?![]()
Lesbian Forum![]()
I to što kažeš.Uvališ joj komp u ruke i pustiš je da staklenih očiju gleda u monitor.Učlaniš je i na Fejs i na Twiter i miran si .Bićeš siguran da će provoditi bar 15 sati dnevno na netu,a kupiš joj i mobilni sa net opcijom.
I pustiš da gleda tv seriju Sulejmana Veličanstvenog,dok ti sa društvom gledaš utakmicu.Pardon, kod vas ne puštaju Sulju.
Nista ti nisi naucio. Ne kupis joj nista, nego je navedes da si sama kupi. Das joj slobodu u trosenju njenog novca.
nisu ovde zene lezbejke vec ste vi ******.![]()