sta mislite zasto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pa..Ja

Poznat
Banovan
Poruka
7.656
danasnji mutjkarcici nemaju mOOda ??
sve neke galamdzije sa gomile - distance sta vec ,sijaset mehanizama da se prikrije infantilnost, kad ih izolujes i pricepis pocnu da cvikaju ko zhenice ,takozvani pozeri ??
da li smatrate da je to glavni uzrok za tako male natalitete
jer zna se , muda prave decu ???

zene na sta lici to zlopacenje od seksa sa takvim mucenicima ??

:lol:

eto tehnologija je toliko napredovala,imas te kojekakve buljase dremaju ko dileje po kojekakvim fejzubucima izigravaju neki khuratz palac
a umesto toga moglo bi da se osmisli nesto svrsishodno da umesto tog blejanja ko zadnji degenerici , oni radjaju decu
bar da ima neke koristi od takvih pacera,ovako samo trose vazduh uzalud ???? :lol:

cekam da se razvije tehnologija da oplodim nekog buljasa
da ima mucenik neku prakticnu svrhu a ne ko dosad da tovi mesinu ko da nosi trojke a umesto toga prdi svuda i ken'ja po pet puta na dan
:hahaha1:

:)

Ja sam tehnološki nazadan. Napravio sam dete mojoj ženi :) A šta ćeš kad sam seljak, pa po starinski pravim decu sa ženom :)

Šteta da ne napraviš sebi decu, jer ako bi nasledili tvoj gen, verovatno bi vrlo brzo bili izuzetno jaki fizički.

sve neke galamdzije sa gomile - distance sta vec ,sijaset mehanizama da se prikrije infantilnost, kad ih izolujes i pricepis pocnu da cvikaju ko zhenice ,takozvani pozeri ??

ovo, bilderu naš, kako si napiso ispada ko da tebi treba da prave decu pa se žališ kako nemaju muda...
misim jesu takvi, ali samo u odnosu na druge muškarce...u susretu sa mačosima poput tebe recimo...
i ja bi se ussro da s tobom budem sam u četiri zida...
al šta ima veze ako su takvi...misim to što nemaju muda ne znači da nemaju muda...

ne bih znala, nesam imala seks sa bezmudim muskarcem :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back