Šta mislite šta vas čini frajerom ?

du bist ajne klajne švajne?
surprise.gif

e ljudi shta sam ja primetila...malo se neveshto izrazavam pa obratite paznju na sadrzaj a formu manje
znaci kako danas nema tog kavaljerstva mushkarci to ne osecaju. nekoliko puta mi se desilo udjem sa buljukom vrshnjaka momaka i sad sednu oni zalepe du.pe. neki lukav momak bi mi ponudio mesto. ok, ne meni, ali nekakvoj zheni. nisam prva liga? nema veze.. nema cenkanja.
udjem u autobus o tome pricham. nije da meni neshto to bash smeta ali he..moglo bi! ne znam tako sam pomislila tada..
znaci izjednacilo se to mushko zensko..onda se cudite shto su zene veshtice agresivne itd...
onda se ja pitam kakvi su takvi u braku...mislim nije ot bash to.. ipak ima nekih uloga
a to imash nemash..sve se uci ako neko oce ja to verujem. ako je nekom stalo da bude kazanova moze da bude. ali shto bi bio

ne znam jedan plus je ako se s nekim osecam sigurno...kod dosta ljudi nekako znash da ce da te ispale..pa imash rezervu. ili samo projektujem
ne znam sve uzmite s rezervom

u kavaljerstvu...nije samo u chinu da je to formalnost..nego utisak da neko brine o meni
to..valjda zashtita

ne izrazhavam se bash ok..mislimda ipak razmislite o vojsci...iako vam jemrska..
vecina tata je ishla tamo i tako..
onda cete mozhda poshtovati..kad osetite tu muku..
ovo su sve neke pretpostavke

?:
e ljudi shta sam ja primetila...malo se neveshto izrazavam pa obratite paznju na sadrzaj a formu manje
znaci kako danas nema tog kavaljerstva mushkarci to ne osecaju. nekoliko puta mi se desilo udjem sa buljukom vrshnjaka momaka i sad sednu oni zalepe du.pe. neki lukav momak bi mi ponudio mesto. ok, ne meni, ali nekakvoj zheni. nisam prva liga? nema veze.. nema cenkanja.
udjem u autobus o tome pricham. nije da meni neshto to bash smeta ali he..moglo bi! ne znam tako sam pomislila tada..
znaci izjednacilo se to mushko zensko..onda se cudite shto su zene veshtice agresivne itd...
onda se ja pitam kakvi su takvi u braku...mislim nije ot bash to.. ipak ima nekih uloga
a to imash nemash..sve se uci ako neko oce ja to verujem. ako je nekom stalo da bude kazanova moze da bude. ali shto bi bio

ne znam jedan plus je ako se s nekim osecam sigurno...kod dosta ljudi nekako znash da ce da te ispale..pa imash rezervu. ili samo projektujem
ne znam sve uzmite s rezervom

u kavaljerstvu...nije samo u chinu da je to formalnost..nego utisak da neko brine o meni
to..valjda zashtita

ne izrazhavam se bash ok..mislimda ipak razmislite o vojsci...iako vam jemrska..
vecina tata je ishla tamo i tako..
onda cete mozhda poshtovati..kad osetite tu muku..
ovo su sve neke pretpostavke
Mislim da sam već lomio prste objašnjavajući ovaj fenomen, ali neka vam.
Elem, ja VAM tvrdim da vi krojite muško ponašanje. Ako hoćete Džentlmene onda se i vi ponašajte kao dame. Kako si ti primetila da je sve manje đžentlmenstva, tako je nažalost sve manje dama. Dame su skoro izumrle. Da su opstale "DAME", uveravam Vas da bi opstali i džentlmeni. Ovako emancipacija je ubila dame u vama i džentlmene u nama. EPP je napravio da ste vi željne i jadne, i nažalost da treba da radite neke stvari koje vas nikako ne mogu odvesti u svet "dame". Ravnopravnost očigledno košta. Molim da mi sada ne pričate proemancipovane priče. Vidite, dobijate na samostalnosti, a gubite na duhovnom zadovoljstvu. (razlikujte sadisfakciju od duhovnog). U ostalom pitajte kako je onim savremenim ženama koje rade, trče kući, rade, neguju decu, pomažu pri učenju itd. kakavo je to ropstvo. Kada samo pomislim koliko posla imate u kući, a tek da nađu vreme i posvete vreme na pravi način detetu, a u glavi još uvek muke sa posla (pa makar one bile i slatke). Ako je tako, nikada nećete uspeti uspešno na svim poljima. Ja sam da vi imate pravo na veliku ambiciju, ali pre udaje i posle 15.te godine od detetovog rođenja, ne zato što sam muška svinja, već zato što volim decu, i shvatam koliko roditelji nemaju vremena za njih, a desiće nam se Amerika (to znači, ako se setim roditelja jednom godišnje, ima da lupaju nogom u dupe). Vidite, razbijanje zajednice je počelo od drugog sv. rata, a prošle su hiljade godina u drugačijoj atmosferi i došli do ovde, što znači da je sve dobro funkcionisalo u globalnom smislu. MOLIM ONE KOJI NE SHVATAJU ŠTA SAM REKAO DA NE POKUŠAVAJU DA BUDU PAMETNI SA KOMENTARIMA.

klara_m:
Ali, stiče se utisak da muškarac ne želi ŽENU u kući, jednostavnu i prirodnu, tad je dosadna, nego đavola, da vrca i varniči, pa onda i to ne valja ....takav utisak ostavljaju postovi na forumu - globalno.
Ti si u pravu, ali samo kada su u pitanju muškarci koji više razmišljaju kurcem no glavom. Onaj ko zna da ceni prave vrednosti će te stvarno voleti. U krajnjem slučaju od takvih se umore pa se kasnije razvode.

Back