Sta mislite o zenama koje vole da dominiraju u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ako se govori,o dominaciji zene u sexu,to znaci samo jedno.Dakle dominantna zena je ona,koja sex vodi tako,sto je iznad muskarca.U toj pozi,zena
pravi seksualne pokrete,koje treba da radi muskarac.Drugim recima,ona njega hebe,a ne ,on nju.Mislim da takav sex,imaju oni muskarci,koji su ustvari nedorecene
licnosti,mlakonje,i papucici,kako se to,kod nas ,popularno kaze.

Da se mi nesto razumemo.Zene koje zele dominaciju u krevetu,zele dominaciju u svim sferama odnosa sa muskim polom.To su ustvari muskarace.Te,sto vole
dominaciju,ustvari imaju lezbejske sklonosti,a da toga verovatno nisu ni svesne.Obicno,dominantna devojka-zena,nadje neku tihu stidljivu partnerku za seks,
i onda je ona "rastura",kako joj se hoce.Nije normalno,pogledajte i zivotinjski svet:nije kazem normalno,da zenka-zena,vodi igru,u ma kom obliku zivotu,a kamoli
u seksualnom.Mislim da svaka dominantna devojka-zena,ima visak muskih,odnosno manjak,zenskuh polnih hormona!!!

Mislim da ako se govori,o dominaciji zene u sexu,to znaci samo jedno.Dakle dominantna zena je ona,koja sex vodi tako,sto je iznad muskarca.U toj pozi,zena
pravi seksualne pokrete,koje treba da radi muskarac.Drugim recima,ona njega hebe,a ne ,on nju.Mislim da takav sex,imaju oni muskarci,koji su ustvari nedorecene
licnosti,mlakonje,i papucici,kako se to,kod nas ,popularno kaze.

Apsolutno se ne osecam hebanim kada je ona gore. Volim da je ona gore zato sto su mi tada ruke najslobodnije. Mogu da gledam kako uziva...

CHERISH-Kako kazes,da dominacija nema veze sa pozom? Pa muskarac uvek mora da bude NA zeni,a ne ISPOD zene.Pa tako se sex vodio od Adama i Eve!
Ako ti volis da lezis na muskarcu,i da ga t...ucas,to ne znaci,da je to normalno i uobicajeno!
dominacija ide iz glave. a cini se da je sex sa tobom vrlo dosadan jer ocigledno preferiras samo misionarsku pozu po uzoru na adama mislim...svasta jbt

Back