- Poruka
- 20.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti žensko?Današnji muškarci su tako neupotrebljivi, baš nemaju emocionalnu inteligneciju, niti su srčani i spremni da se bore za svoju ljubljenu. Kompromis im je stran, a komunikacija sačuvaj bože. Oh kako su jučerašnji muškarci bili dobri, šta se desilo u međuvremenu???
Kako se meri vrednost?Do njih je. Digle nos. Misle da vrede više nego što vrede.
Da ti objasnim ja,iako muskarci vecito ubedjuju (cak i sebe) da zele zenu domacicu,dobru majku,poboznu,vaspitanu (ovo je svakako pozeljno uvek) i sl. istina se zapravo krije u njihovoj masti i nema nikakve slicnosti sa onim sto oni pricaju.
Nema veze, lepi i dobri muškarci mogu u krevetu biti lavovi, dominantni, perverzni, šta kod i kako god. Ako je lep i dobar nije impotentan.Dakle kao i nama zenama,ti lepi muskarci,divni,dobri jednostavno nama ne odgovaraju kada nam se aktiviraju zivotnjski nagoni.
Kako se meri vrednost?
A ako su muškarci sami to znači da su nudili malo pa roba nije htela da se " proda" po toj ceni.E pa ista stvar... ako su žene same i niko neće da ih "kupi", znači da su sebi zalepile preveliku cenu.
Ne bih se slozila,svako svoju robu ima pravo da vrednuje kako zeli.Zakon ponude i potražnje. Ako ja nešto prodajem pa zalepim neku nenormalnu cenu i niko to neće da kupi, znači da sam preterao.
E pa ista stvar... ako su žene same i niko neće da ih "kupi", znači da su sebi zalepile preveliku cenu.
Vrlo je prosto![]()
Ne bih se slozila,svako svoju robu ima pravo da vrednuje kako zeli.
A ako su muškarci sami to znači da su nudili malo pa roba nije htela da se " proda" po toj ceni.![]()
Ja bih rekla da svaka roba ima svog kupca.Naravno. I da bude sam.
Ja samo dajem odgovor što je to tako![]()
To znaci da su mutavi!A ako su muškarci sami to znači da su nudili malo pa roba nije htela da se " proda" po toj ceni.![]()