- Poruka
- 38.620
Ne znam, ja obično pitam prvo da li je neko available. Zatim dam do znanja da ne želim biti sa nekim ko je sa nekim u vezi. Ali mislim da ni to nije dovoljno. Sve zavisi za šta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je logično da pre nego se sexam sa nekim, pa makar se prvi put videli, da kažem svoj status. Jbg nije to kao da samo ćaskamo.Mislim da njemu više smeta njena reakcija nego što je ona u vezi, ali da.
Грешници. Код свештеника равно на исповест. Какав секс пре брака!Ako imate sa nekom devojkom sex bilo koje vrste, a ona vas ni je pita da li imate devojku, već tek nakon tog čina vas pita onako usput, i kad joj vi kažete da imate, ona se kao šokira? Pa zar kulturna devojka prvo ne pita decka da li je slobodan, a ne prvo sex pa pitanja?
Ima li prava da se ljuti? Naravno da nema, šta vi mislite?
...ne bih se slozio ,Meni je logično da pre nego se sexam sa nekim, pa makar se prvi put videli, da kažem svoj status. Jbg nije to kao da samo ćaskamo.
Па подразумева се да немаш девојку ако си већ пристао на секс са њом. Ко се још секса са другом ако има девојку ? СваштаAko imate sa nekom devojkom sex bilo koje vrste, a ona vas ni je pita da li imate devojku, već tek nakon tog čina vas pita onako usput, i kad joj vi kažete da imate, ona se kao šokira? Pa zar kulturna devojka prvo ne pita decka da li je slobodan, a ne prvo sex pa pitanja?
Zapravo je skroz suprotno iz mog iskustva, lupiću ali mi se čini da 60% regularnih ljudi prećuti tako neštoПа подразумева се да немаш девојку ако си већ пристао на секс са њом. Ко се још секса са другом ако има девојку ? Свашта
šta je varijabilno?...ne bih se slozio ,
iz mnogo razloga...postujem da si ovako duboko iskrena ali,
statusi su tako varijabilni i nikad isto shvaceni...lopovu je cudno ako je marginisan jer ima o sebi misljenje
kao ,- jakom lopovu a ostali su pilicari ...i,- tako to...
...nema cudjenja @Paula, to je tako ......ne bih se slozio ,
iz mnogo razloga...postujem da si ovako duboko iskrena ali,
statusi su tako varijabilni i nikad isto shvaceni...lopovu je cudno ako je marginisan jer ima o sebi misljenje
kao ,- jakom lopovu a ostali su pilicari ...i,- tako to...
... e sad, doktorat za status...u emotivno _tjelesnim odnosimašta je varijabilno?
šta tu ima da se shvati. jel si oženjen ili nisi, jel ima neka žena koja misli da ti je devojka, jel spavaš sa nekim ili ne, u tom momentu kad apričamo, šta je tu varijabilno? Vremenom se menja sve to, ali u tom momentu kada se sa nekim upoznaješ ništa se ne može shvatiti dvosmisleno već upravo onako kako jeste.
Mislimo da si dokonAko imate sa nekom devojkom sex bilo koje vrste, a ona vas ni je pita da li imate devojku, već tek nakon tog čina vas pita onako usput, i kad joj vi kažete da imate, ona se kao šokira? Pa zar kulturna devojka prvo ne pita decka da li je slobodan, a ne prvo sex pa pitanja?
Horoskop za ceo mesecMislimo da si dokon