ЦрниГавран
Ističe se
- Poruka
- 2.716
Брашно ретко, маст мора уместо уља која нису здрава, шећер не ваља.E,to ti se bas i ne bi svidelo..
Bez brasna,secera,masti i sl![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Брашно ретко, маст мора уместо уља која нису здрава, шећер не ваља.E,to ti se bas i ne bi svidelo..
Bez brasna,secera,masti i sl![]()
Svinjetina STOPБрашно ретко, маст мора уместо уља која нису здрава, шећер не ваља.
Јагњетина? Овчетина? Ништа.Svinjetina STOP
To tek..Јагњетина? Овчетина? Ништа.
Вегетаријанска дијета или коју тачно практикујеш?To tek..
nisam na dijeti,tako se hranimВегетаријанска дијета или коју тачно практикујеш?
Па то није лоше. Пилећа прса на жаруnisam na dijeti,tako se hranimjedem meso ali uglavnom piletinu
i kukuruzПа то није лоше. Пилећа прса на жару![]()
И салата.i kukuruz![]()
i?Primer iz kladze od pre nekoliko godina. Radila neka mala, mladja par godina od mene, simpa. Meni se malo dja. Ja je upoznao, počeo češće da ulazim još i da sedim. Taman bilo EP i to sam iskoristio. Počeli da pričamo, deluje ok cura, fina, pametna, smeška se, radi i studira. Došli do teme šta radi kad nije na poslu. Ludilo, kafići preko dana po centru, ručak, večera po centru, Skadarlija često, rodjendan u Skadarliji svaki put, letovanje i zimovanje svaki put. Od one fine dosli smo do toga da joj treba holivudska zvezda za podmirivanje načina života i slobodnog vremena. Posle našla nekog lika u bembari i ubrzo je otisla odatle na kraju leta. Koliko sam skapirao taj uopšte nije iz kladze posetilac nego neki sa neke žuraje ili odakle već.
У преводу, ош јебат ако имаш лову
pa i ovako ces,samo ce plen da ti bude malo uhvatljivijiУ преводу, ош јебат ако имаш лову
Колико смо видели на форуму, мора подмладак на обуку, овако ништа. Плен побеже ко зец.pa i ovako ces,samo ce plen da ti bude malo uhvatljiviji![]()
Kako bi je ti uhvatio?Колико смо видели на форуму, мора подмладак на обуку, овако ништа. Плен побеже ко зец.
Poljube me u dupe krivo sa sve radovicem.Ćika Duško Radović:
"Ranije žene nisu bile ravnopravne sa pravim muškarci,.
Sada su ravnopravne sa nukakvima."
Такве особе којима су само паре битне имају већ своју дефиницију најстаријег заната. Такве игнорисати потпуно и уопште не примећивати, осим ако неко баш мрзи себе.Kako bi je ti uhvatio?
a npr. da ti se bas dopada?Такве особе којима су само паре битне имају већ своју дефиницију најстаријег заната. Такве игнорисати потпуно и уопште не примећивати, осим ако неко баш мрзи себе.
Ја такве не бих ни јурио.
Хмм. Има жена, не зна им се број. Жеља буде и прође, тако и то.a npr. da ti se bas dopada
У међувремену се десило да је добар постао кукавица, а поштен је постао глупак. И зато ако ниси способан да не будеш добар или да не будеш поштен онда си на маргини друштва тј. како ти кажеш - неупотребљив си. Зато ће врв једног дана да дође време када ће ти неупотребљиви да постану дивљи јер је то следећа логична еволуцијска фаза поштена човјекаDanašnji muškarci su tako neupotrebljivi, baš nemaju emocionalnu inteligneciju, niti su srčani i spremni da se bore za svoju ljubljenu. Kompromis im je stran, a komunikacija sačuvaj bože. Oh kako su jučerašnji muškarci bili dobri, šta se desilo u međuvremenu???