Šta je sa nama muškarcima? Šta sa vama ženama?

Primer iz kladze od pre nekoliko godina. Radila neka mala, mladja par godina od mene, simpa. Meni se malo dja. Ja je upoznao, počeo češće da ulazim još i da sedim. Taman bilo EP i to sam iskoristio. Počeli da pričamo, deluje ok cura, fina, pametna, smeška se, radi i studira. Došli do teme šta radi kad nije na poslu. Ludilo, kafići preko dana po centru, ručak, večera po centru, Skadarlija često, rodjendan u Skadarliji svaki put, letovanje i zimovanje svaki put. Od one fine dosli smo do toga da joj treba holivudska zvezda za podmirivanje načina života i slobodnog vremena. Posle našla nekog lika u bembari i ubrzo je otisla odatle na kraju leta. Koliko sam skapirao taj uopšte nije iz kladze posetilac nego neki sa neke žuraje ili odakle već.

Primer iz kladze od pre nekoliko godina. Radila neka mala, mladja par godina od mene, simpa. Meni se malo dja. Ja je upoznao, počeo češće da ulazim još i da sedim. Taman bilo EP i to sam iskoristio. Počeli da pričamo, deluje ok cura, fina, pametna, smeška se, radi i studira. Došli do teme šta radi kad nije na poslu. Ludilo, kafići preko dana po centru, ručak, večera po centru, Skadarlija često, rodjendan u Skadarliji svaki put, letovanje i zimovanje svaki put. Od one fine dosli smo do toga da joj treba holivudska zvezda za podmirivanje načina života i slobodnog vremena. Posle našla nekog lika u bembari i ubrzo je otisla odatle na kraju leta. Koliko sam skapirao taj uopšte nije iz kladze posetilac nego neki sa neke žuraje ili odakle već.
i?

Kako bi je ti uhvatio?
Такве особе којима су само паре битне имају већ своју дефиницију најстаријег заната. Такве игнорисати потпуно и уопште не примећивати, осим ако неко баш мрзи себе.
Ја такве не бих ни јурио.

А да јурим такве и да ми је толико стало до неке крес комбинације, зарадиш неку лову, изнајмиш неки ауто, провод бла бла бла, и то задовољство би коштало. Мада ако је само секс у питању, јефтине испаде Пицин Парк, то јест где год се групација померила одатле, после реновирања, гаража и миграната :)

Такве особе којима су само паре битне имају већ своју дефиницију најстаријег заната. Такве игнорисати потпуно и уопште не примећивати, осим ако неко баш мрзи себе.
Ја такве не бих ни јурио.
a npr. da ti se bas dopada?

a npr. da ti se bas dopada
Хмм. Има жена, не зна им се број. Жеља буде и прође, тако и то.
Ако није усклађен менталитет, можеш да будеш и супер модел, ништа ти не вреди ако не цениш себе?
То би било на нивоу да ти се свиди неки лик, али ти се њему не допадаш, него мора нос, јагодице, уши, груди, дупе итд да оперишеш да би му се свидела? Јел то вреди нешто? Не. Ко те воли и ко те цени, ће то да уради са 10 евра у џепу или са милион, ту је почетак и крај све приче.

А у случају да ми се баш свиђа а да нисмо на истој дужини, има песма

"не, немој ми прићи"

Današnji muškarci su tako neupotrebljivi, baš nemaju emocionalnu inteligneciju, niti su srčani i spremni da se bore za svoju ljubljenu. Kompromis im je stran, a komunikacija sačuvaj bože. Oh kako su jučerašnji muškarci bili dobri, šta se desilo u međuvremenu???
У међувремену се десило да је добар постао кукавица, а поштен је постао глупак. И зато ако ниси способан да не будеш добар или да не будеш поштен онда си на маргини друштва тј. како ти кажеш - неупотребљив си. Зато ће врв једног дана да дође време када ће ти неупотребљиви да постану дивљи јер је то следећа логична еволуцијска фаза поштена човјека

Isao sam sada u mesnicu, uzeo 3kg potrbušine, ali ok, to nije tema, na putu je neki disko, mlade dame u hulahopkama cekaju buseve, muskarci svaki na svoju stranu sam kuci. To je bio izlazak u 100%slucajeva i kod mene. 5-10% ako se smuva, i 5-10 posto ako upozna nekog u izlasku. Svi ostali kuci sami.
Eventualno ako su se napili, onda je mala utjeha u izlasku. Vidio sam jednog takvog sada. S jedne strane trotoara na drugi. Ali njemu puno ljepse od ovih sto su gledali cijelo vece u nozice i dekolteje i placali preskupo pice.
Bolje ostati kod kuce, pustit film ili igricu, otvoriti pivu i cips, nego ici tamo gdje je dosadno.✊

Back