- Poruka
- 92.973
Meni govore da sam godinama vec ista ovi sto me znaju od ranije, a novi misle da imam 4, 5 godina manje![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni govore da sam godinama vec ista ovi sto me znaju od ranije, a novi misle da imam 4, 5 godina manje![]()
![]()
Jarcevi uglavnom izgledaju mladje,kod zenskih Jarceva uvek budem iznenadjen ozbiljnoscu i mladalackim izgledom.Meni govore da sam godinama vec ista ovi sto me znaju od ranije, a novi misle da imam 4, 5 godina manje![]()
![]()
Bogato se udajes ako se ikad udas,pretpostavljam da si privlacna.Pa ja imam Veneru u Jarcu u 2.![]()
Bogato se udajes ako se ikad udas,pretpostavljam da si privlacna.
Venera u Jarcu daje na istrajnosti sto se tice lepote.
Bogato se udajes ako se ikad udas,pretpostavljam da si privlacna.
Venera u Jarcu daje na istrajnosti sto se tice lepote.
Verovatno misli to zbog VenereZašto bi druga kuća imala veze sa udajom?![]()
Verovatno misli to zbog Venere
To vec ne znamZašto zbog Venere?
Nema veze sa udajom,ti kao Strelac tesko da ces se i udati ali Venera u Jarcu u drugoj kuci govori o bogatoj udaji.Zašto bi druga kuća imala veze sa udajom?![]()
Nema veze sa udajom,ti kao Strelac tesko da ces se i udati ali Venera u Jarcu u drugoj kuci govori o bogatoj udaji.
Venera u materijalnom Jarcu i ulazi u kucu materijalnog Bika,ako bude udaja(Strelcevi vole slobodu a brak ume da gusi)bice bogata.Pa kakve veze druga kuća ima sa udajom, to sam te pitala?
I gde to piše da se Strelčevi ne udaju?![]()
U Stanisovim konsideracijamaI gde to piše da se Strelčevi ne udaju?![]()
Kuća i znak nije isto.Venera u materijalnom Jarcu i ulazi u kucu materijalnog Bika,ako bude udaja(Strelcevi vole slobodu a brak ume da gusi)bice bogata.
U Stanisovim konsideracijama
Kuća i znak nije isto.
Plodna,sa klasom i stilom,kovrdzava kosa.zavodljiva.A Venera u petoj kuci Jarca?![]()
Venera u materijalnom Jarcu i ulazi u kucu materijalnog Bika,ako bude udaja(Strelcevi vole slobodu a brak ume da gusi)bice bogata.