proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
jarčevi a posebno jarčice, nisu štedljive, nego su škrte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svesni su kolika moc lezi u novcukako mislis
dal moc ili samo sigurnostSvesni su kolika moc lezi u novcu
Obadal moc ili samo sigurnost
malo smo ponosne,malo nas mrzi,malo smo drkosiPoznajem lično nekoliko devojaka koje su Jarac. Ne javljaju mi se na ulici kad prođu pored mene, i ako me lično poznaju i nikad nismo došli u sukob ili nesuglasicu koji bi opravdali nepozdravljanje. Ja bi se kao muškarac prvi javio u prolazu, to nije problem, ali ne želim da se javim prvi ako ona gleda pravo i ne želi da se okrene prema meni i pravi se da ne postojim ili da sam magla. I onda se ne slažem kad mi neko kaže da Devica (ja) i Jarac idu zajedno. Možda muškarac Jarac i žena Devica, ali obrnuto, ne. Nije mi privlačno kod devojke da se nikad ne nasmeje i da ima smrtno ozbiljan izraz lica
Zenski Jarcevi kad se opuste podetinjePoznajem lično nekoliko devojaka koje su Jarac. Ne javljaju mi se na ulici kad prođu pored mene, i ako me lično poznaju i nikad nismo došli u sukob ili nesuglasicu koji bi opravdali nepozdravljanje. Ja bi se kao muškarac prvi javio u prolazu, to nije problem, ali ne želim da se javim prvi ako ona gleda pravo i ne želi da se okrene prema meni i pravi se da ne postojim ili da sam magla. I onda se ne slažem kad mi neko kaže da Devica (ja) i Jarac idu zajedno. Možda muškarac Jarac i žena Devica, ali obrnuto, ne. Nije mi privlačno kod devojke da se nikad ne nasmeje i da ima smrtno ozbiljan izraz lica
zato se ne opustamoZenski Jarcevi kad se opuste podetinje
zena jarac je zena jarac.Жена јарац је транс коза?
Ne psujemo skoro nikad.zato se ne opustamoinace,tema nisu blizanci.
zenski jarac nije detinjast,mi kad se opustimo psujemo i pijemo![]()
ali bitno da ne psujemoNe psujemo skoro nikad.
Čak ni " mrtve pijane ".
Kad pijemo, onda i pušimo,...ponekad se i napijemo.![]()
tacno,mi nikaaada ne pijemo i ne psujemoAndjelijaa,...dete, ne moj da si izrod od znaka i da nas ovde brukaš. Mi smo dame!![]()
Sad već preteruješ!nikaaada ne pijemo
znas da nemamo graniceSad već preteruješ!![]()