Šta mislite o zenama jarcevima?

• Začetnik teme Začetnik teme dean
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne smeta mi što je tvrdoglav, nego što se duri kao mali dete kad mu nije po volji... e, to me nervira! Neće da kažu šta im je, nego kao da moram da mu čitam misli. Mada, nema tu šta mnogo ni da se "čita".Sve se vrti oko hrane i s.x.
- - - - - - - - - -
Eto, Proka!Ako ti se dopada žena jarac, a nisam ja... možda se radi o ženi tvog života!

zar smo tako providni :D

- - - - - - - - - -

Držimo Proki finge!Ako treba neki savet,... tu smo.Nismo emocionalno tupe,to je samo maska.

nemam pojma šta se dešava, ona kaže da je sve ok :D

Proka, budi strpljiv. I budi to što jesi. Bez foliranja, mačo fazona... i ostalih gluposti. Ako oseti, da može da ti veruje,biće tvoja zauvek. Ako želiš napr. prolazu "kres šemu", da se tako izrazim, možda je uvrediš, ali ceniće iskrenost i dobićeš odgovor(pa,sad... kakav god).Srećno!

- - - - - - - - - -

Budi joj podrška. Znajući kakve su žene jarci,najmanje očekuje da joj budeš sponzor i rame za plakanje.Budi joj emotivna podrška, prijatelj... nađi načina da joj se približiš. Eto, podrška je jedan od načina.

Onako vodeci se nekim licnim iskustvima, zene Jarcevi po meni vrlo rijetko zenstvene, koscata SAturnova faca, jake kosti lica , moguca pravilnost crta lica, ali nedostaje sarma.Uvijek znaju sta tacno hoce, radije zivot u samoci nego ulaziti u veze " reda radi".Ali kada se potrefi ljepotica sa Suncem u znaku JArca ( sto je cesto podrzano nekim podznakom u Vagi, Strijelcu, LAvu, onda takve i fizicki odskacu od prosjeka.Cesto kod njih zapravo nema sredine, ili je grdna, ili sija.Stid ih je da javno pokazuju emocije( koje smatraju slaboscu), ne vole teatralnost, neprirodnost, nekako su uvijek strogo na zemlji.

Posle njih, vazdusni sa vazdusnima. Najmanje se vole medjusobno vodeni sa vodenima i vatreni sa vatrenima. Vodene zene imaju neke umerene simpatije prema vodenim muskarcima, obrnuto onako. Isto i vatrene zene ne vole uopste vatrene muskarce, ovi njih umereno simpatisu.
ZAr se to ne kosi sa astroloskim pravilima koja kazu da trigon ( koji se valjda moze desiti samo izmedju znakova koji pripadaju istom elementu) predstavlja ugodnu i laku protocnu energiju izmedju 2 osobe.Sva ta slaganja ovise od kompletne sinastrije,a ne od slaganja 2 Sunca.

ZAr se to ne kosi sa astroloskim pravilima koja kazu da trigon ( koji se valjda moze desiti samo izmedju znakova koji pripadaju istom elementu) predstavlja ugodnu i laku protocnu energiju izmedju 2 osobe.Sva ta slaganja ovise od kompletne sinastrije,a ne od slaganja 2 Sunca.

Pa da, zavisi od komplet sinastrije.
Ali u nacelu je ovako nekako.

Onako vodeci se nekim licnim iskustvima, zene Jarcevi po meni vrlo rijetko zenstvene, koscata SAturnova faca, jake kosti lica , moguca pravilnost crta lica, ali nedostaje sarma.Uvijek znaju sta tacno hoce, radije zivot u samoci nego ulaziti u veze " reda radi".Ali kada se potrefi ljepotica sa Suncem u znaku JArca ( sto je cesto podrzano nekim podznakom u Vagi, Strijelcu, LAvu, onda takve i fizicki odskacu od prosjeka.Cesto kod njih zapravo nema sredine, ili je grdna, ili sija.Stid ih je da javno pokazuju emocije( koje smatraju slaboscu), ne vole teatralnost, neprirodnost, nekako su uvijek strogo na zemlji.
jarac/rak sa mo u vagi. jesam koscata, visoka ali valjda mo u vagi mi daje sarm (tako ljudi barem kazu). Na prvu loptu dosta sam povucena i stidljiva (podznak rak) i delujem rezervisano ali to uopste nije tako kada me neko malo bolje upozna :) teatralna jesam samo ljubav kada je u pitanju, valjda taj mo u vagi i ve u vodoliji to mnogo vole :D

jarac/rak sa mo u vagi. jesam koscata, visoka ali valjda mo u vagi mi daje sarm (tako ljudi barem kazu). Na prvu loptu dosta sam povucena i stidljiva (podznak rak) i delujem rezervisano ali to uopste nije tako kada me neko malo bolje upozna :) teatralna jesam samo ljubav kada je u pitanju, valjda taj mo u vagi i ve u vodoliji to mnogo vole :D
Tebi je Mjesec kao vladar karte u ljepuskastoj VAgi, pa bar ako nicim drugim plijenis krpunijim svjetlijim okicama? :) Sa Acom u Raku naglaseniji " zenski atributi" ' :) ? Sa Ve u Vodoliji se moguce naglo zaljubis ali i naglo odljubis ? :)

Tebi je Mjesec kao vladar karte u ljepuskastoj VAgi, pa bar ako nicim drugim plijenis krpunijim svjetlijim okicama? :) Sa Acom u Raku naglaseniji " zenski atributi" ' :) ? Sa Ve u Vodoliji se moguce naglo zaljubis ali i naglo odljubis ? :)
Sitne tamne oci, ju na asc dao mi je samo veliku zadnjicu na ovo moje mrsavo telo :D od osoba koje mozda znas najpriblizniji opis mog lica bio bi-slavica cukteras :D nekad i sama pomislim da smo sestre bliznakinje :D a ve u vodoliji... dala mi je da se zaljubim jednom u 1000000 godina i da patim uvek nesto :D pretezno partnere upoznajem preko prijatelja, ne pretezno- UVEK :D

Sitne tamne oci, ju na asc dao mi je samo veliku zadnjicu na ovo moje mrsavo telo :D od osoba koje mozda znas najpriblizniji opis mog lica bio bi-slavica cukteras :D nekad i sama pomislim da smo sestre bliznakinje :D a ve u vodoliji... dala mi je da se zaljubim jednom u 1000000 godina i da patim uvek nesto :D pretezno partnere upoznajem preko prijatelja, ne pretezno- UVEK :D
Ocito si fizicki SAturnovac, je li ti Sunce u 7 polju u JArcu, mozda tacno na Dcu?( planete u ugaonim kucama su najjace). Jupiter uvecava, siri sve ono sto simbolizira u karti, u Raku bi trebalo da povecava zenama grudi( znam more primjera), ali eto tebi zadnjicu :D
Slavica nema toliko sitne oci koliko su kosaste, azijatske a pomalo i Luciferske :D

571697

Back