- Poruka
- 112.987
Zanimljivo
A i logično

A i logično
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne smeta mi što je tvrdoglav, nego što se duri kao mali dete kad mu nije po volji... e, to me nervira! Neće da kažu šta im je, nego kao da moram da mu čitam misli. Mada, nema tu šta mnogo ni da se "čita".Sve se vrti oko hrane i s.x.
- - - - - - - - - -
Eto, Proka!Ako ti se dopada žena jarac, a nisam ja... možda se radi o ženi tvog života!
Držimo Proki finge!Ako treba neki savet,... tu smo.Nismo emocionalno tupe,to je samo maska.
zar smo tako providni
- - - - - - - - - -
nemam pojma šta se dešava, ona kaže da je sve ok![]()
ZAr se to ne kosi sa astroloskim pravilima koja kazu da trigon ( koji se valjda moze desiti samo izmedju znakova koji pripadaju istom elementu) predstavlja ugodnu i laku protocnu energiju izmedju 2 osobe.Sva ta slaganja ovise od kompletne sinastrije,a ne od slaganja 2 Sunca.Posle njih, vazdusni sa vazdusnima. Najmanje se vole medjusobno vodeni sa vodenima i vatreni sa vatrenima. Vodene zene imaju neke umerene simpatije prema vodenim muskarcima, obrnuto onako. Isto i vatrene zene ne vole uopste vatrene muskarce, ovi njih umereno simpatisu.
Ta ti ima smisla, ako se vodim svojim primjerom, bez obzira sto mi je Mjesec u Lavu, Dc u Blizancu, uvijek pizdim za nekom Djevicom ili Bikicom, jer mi je Sunce u Jarcu.Od svih elemenata zemljani najvise teze svom tipu navodno.
ZAr se to ne kosi sa astroloskim pravilima koja kazu da trigon ( koji se valjda moze desiti samo izmedju znakova koji pripadaju istom elementu) predstavlja ugodnu i laku protocnu energiju izmedju 2 osobe.Sva ta slaganja ovise od kompletne sinastrije,a ne od slaganja 2 Sunca.
jarac/rak sa mo u vagi. jesam koscata, visoka ali valjda mo u vagi mi daje sarm (tako ljudi barem kazu). Na prvu loptu dosta sam povucena i stidljiva (podznak rak) i delujem rezervisano ali to uopste nije tako kada me neko malo bolje upoznaOnako vodeci se nekim licnim iskustvima, zene Jarcevi po meni vrlo rijetko zenstvene, koscata SAturnova faca, jake kosti lica , moguca pravilnost crta lica, ali nedostaje sarma.Uvijek znaju sta tacno hoce, radije zivot u samoci nego ulaziti u veze " reda radi".Ali kada se potrefi ljepotica sa Suncem u znaku JArca ( sto je cesto podrzano nekim podznakom u Vagi, Strijelcu, LAvu, onda takve i fizicki odskacu od prosjeka.Cesto kod njih zapravo nema sredine, ili je grdna, ili sija.Stid ih je da javno pokazuju emocije( koje smatraju slaboscu), ne vole teatralnost, neprirodnost, nekako su uvijek strogo na zemlji.
teatralna jesam samo ljubav kada je u pitanju, valjda taj mo u vagi i ve u vodoliji to mnogo vole Tebi je Mjesec kao vladar karte u ljepuskastoj VAgi, pa bar ako nicim drugim plijenis krpunijim svjetlijim okicama?jarac/rak sa mo u vagi. jesam koscata, visoka ali valjda mo u vagi mi daje sarm (tako ljudi barem kazu). Na prvu loptu dosta sam povucena i stidljiva (podznak rak) i delujem rezervisano ali to uopste nije tako kada me neko malo bolje upoznateatralna jesam samo ljubav kada je u pitanju, valjda taj mo u vagi i ve u vodoliji to mnogo vole
![]()
Sa Acom u Raku naglaseniji " zenski atributi" '
? Sa Ve u Vodoliji se moguce naglo zaljubis ali i naglo odljubis ? 
Sitne tamne oci, ju na asc dao mi je samo veliku zadnjicu na ovo moje mrsavo teloTebi je Mjesec kao vladar karte u ljepuskastoj VAgi, pa bar ako nicim drugim plijenis krpunijim svjetlijim okicama?Sa Acom u Raku naglaseniji " zenski atributi" '
? Sa Ve u Vodoliji se moguce naglo zaljubis ali i naglo odljubis ?
![]()
Ocito si fizicki SAturnovac, je li ti Sunce u 7 polju u JArcu, mozda tacno na Dcu?( planete u ugaonim kucama su najjace). Jupiter uvecava, siri sve ono sto simbolizira u karti, u Raku bi trebalo da povecava zenama grudi( znam more primjera), ali eto tebi zadnjicuSitne tamne oci, ju na asc dao mi je samo veliku zadnjicu na ovo moje mrsavo telood osoba koje mozda znas najpriblizniji opis mog lica bio bi-slavica cukteras
nekad i sama pomislim da smo sestre bliznakinje
a ve u vodoliji... dala mi je da se zaljubim jednom u 1000000 godina i da patim uvek nesto
pretezno partnere upoznajem preko prijatelja, ne pretezno- UVEK
![]()
Satrun mi je na kraju sedme, vise je u osmoj... hahah da da kose oci a kada se smejem malo zlo izgledamOcito si fizicki SAturnovac, je li ti Sunce u 7 polju u JArcu, mozda tacno na Dcu?( planete u ugaonim kucama su najjace).
Slavica nema toliko sitne oci koliko su kosaste, azijatske a pomalo i Luciferske
Pogledajte prilog 571697
imam manji nos od slavice, ovde joj je bas sirok...Satrun mi je na kraju sedme, vise je u osmoj... hahah da da kose oci a kada se smejem malo zlo izgledammada generalno imam uplasen pogled